Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.693
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.693
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Balinalar Çılgınca Alıyor: MATIC, LINK, SAND ve Daha Fazlası…

Bitcoin fiyatı, 40 bin dolar kritik direnç seviyesini test etmek üzere gün içi en düşük seviyesi 37,260 dolardan harekete geçti. Mevcut seviyelerden her iki yönde de baskı sürdürülürken, Ethereum balinalarının başta SHIB olmak üzere MATIC, LINK ve SAND gibi popüler altcoin projelerini biriktirdiği görülüyor. Bu yazıda, geçtiğimiz 24 saatlik zaman diliminde gerçekleşen en büyük balina işlemlerine bakalım. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

İşte güncel WhaleStats balina raporu

WhaleStats balina izleyicisine göre, birkaç kripto para birimi, adreslerine 10 milyon dolardan fazla farklı token ekleyen balina adreslerinden yüksek satın alma gücü elde etti. MANA, SAND, MATIC, SHIB, LINK ve diğer birçok pozisyon, alınan satın kripto para birimleri arasında. Balinalar büyük olasılıkla birikim aşamasına giriyor ve piyasadaki büyük satın alma güçleriyle görüldüğü gibi toparlanmaya inandıkları için indirimli fiyattan ekleme yapıyor.

Bitcoin ve toplam piyasa değeri tablosuna göre, 8 Mart’ta piyasa nakit girişi görüyor, ancak Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin geçen hafta sahip olduğu önceki kayıpları görmezden gelmiyor. Shiba Inu, balinalar tarafından yapılan bir satın alma işlemi sayesinde, balina adreslerinde dolar değerindeki en büyük holding olarak en üst sırayı geri aldı. Yazım sırasında, SHIB’nin tüm varlıkları 1,6 milyar dolar değerindeyken, FTT’ler 1,4 milyar dolar değerindeydi.

SAND, balina iştahına rağmen ATH seviyesinin %50 altında işlem görüyor

Shiba Inu’nun TradingView verilerine göre, meme token’in fiyatı yükselmiyor veya herhangi bir pozitif hareketlilik göstermiyor, bu da hodl’ların değerindeki artışın yalnızca balina alımından kaynaklandığını gösteriyor. Listedeki SAND gibi diğer kripto para birimleri de önceki 24 saatte yalnızca %2’lik bir artışla piyasada iyi performans göstermiyor. SAND, SHIB ve MATIC, hepsi iyileşme belirtileri gösteriyor, ancak orijinal değerlerinin yarısını bile geri alamadılar.

Sağlanan istatistiklere göre Chainlink, balinalar tarafından en düzenli olarak edinilen altcoin projelerinden biri olmaya devam ediyor, ancak aynı zamanda önemli bir geri dönüş belirtisi göstermiyor ve diğer kripto para birimleriyle aynı düşüşte işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir