Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.659
% 1.60
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.659
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Balinalar, Büyük Gün Öncesinde Bu Altcoin’den Çılgınca Alıyor!

Balinaların yüksek miktarlarda toplamaya başladığı bir altcoin fiyatı, kritik destek seviyesinin üzerinde bir hamle yapmakta zorlanıyor ve ilginç bir grafik sergiliyor. Buradaki bir reddetme, altcoin patlamadan önce sabırlı yatırımcılar için bir satın alma fırsatına yol açabilir. Coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz.

Bu altcoin alım fırsatı verebilir

Cardano (ADA) fiyatı, kritik destek seviyesinin üzerinde bir hamle yapmakta zorlanıyor ve bu durum, ralii başlangıcı öncesi, yatırımcılarına bir alım fırsatı sunabilir. Ayrıca, Haziran ayında piyasaya sürülecek olan ve yaklaşan Vasil hard fork, Cardano ve Plutus’un akıllı sözleşme yeteneklerini artıracak bir yükseltmedir. Bu nedenle yatırımcılar, Haziran ayını sabırsızlıkla bekliyor. Cardano fiyatı, 0,487 ila 0,614 ABD Doları aralığının orta noktasına 0,551 ABD Doları’na yaklaşırken, volatilite eksikliği ile birlikte büyük satış baskısı ile karşı karşıya. Bu seviyenin reddedilmesi, 0,487 dolardan düşük bir aralığın süpürülmesine yol açabilir.

Bu küçük düşüş trendinin gerçekleştiğini varsayarsak, altcoin yatırımcılarından bir piyasa manipülasyonu sinyali verecektir. Bu hareketi büyük olasılıkla 0,614 dolardan yüksek aralığa doğru hızlı bir dönüş izleyecek. Bu artış, yüzde 25 kazanç anlamına gelir ve yerel zirvenin oluşabileceği bir yerdir. Bununla birlikte, alıcılar katılmaya devam ederse, ralli 0,677 dolara kadar uzayabilir ve toplam kazancı yüzde 40’a kadar çıkartabilir.

Cardano için olumlu sinyaller var

Bitcoin fiyatının nasıl bir hamle yapmaya hazır olduğu göz önüne alındığında, BTC’nin yükseliş yönlü bir önyargıyı desteklemesi durumunda Cardano fiyatı fayda sağlayabilir. Böyle bir durumda sabırlı ve kenarda duran yatırımcılar, ADA’yı indirimli olarak biriktirmek için iyi bir fırsata sahip olurlar. Altcoin için bu yükseliş durumunu desteklemek, 100.000 ila 1.000.000 token tutan balinaların gördüğü birikimle gösterilen arz dağılımıdır. Bu sahipler kategorisi, sayılarını yüzde 0.33’lük bir artışı temsil eden 20.562’den 20.637’ye yükseltti. ADA’yı tutan cüzdan sayısının bu yavaş enflasyonu, kurumsal yatırımcılardan ADA birikimini temsil eder ve teknik sonuca paralel olarak düşer.

Cardano fiyatının sergilediği yükseliş iyimserliğine bakılmaksızın, satıcılar kısa vadede, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)’i biriktirirse, ADA’nın takip etmesi için iyi bir şans var. Böyle bir durumda, Cardano fiyatı 0.471 doların altında dört saatlik bir mum çubuğu üretirse, daha düşük bir dip üreterek yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu hareket, satıcıların ADA’yı yüzde 15 oranında 0,397 dolara düşürmesinin yolunu açacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir