Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.954
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.954
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Balinalar Bu NFT Tokenleri Alırken, Bu Altcoin’leri Boşaltıyor!

Bitcoin fiyatı, 3 günlük grafikte Mart 2020’deki Covid düşüşüyle karşılaştırılabilir düşüş belirtileri gösteriyor. Hafta sonuna yatırımcılar arasındaki belirsizlikle birlikte 38 bin doları test ederek giren BTC ile beraber, büyük hacimli altcoin projeleri Ethereum, Cardano ve Avalanche bu ivmeye hafif düşüşlerle eşlik etti. Bu yazıda, mevcut piyasa koşullarında Ethereum balinaların hangi token’leri elden çıkardığına ve hangi NFT token’leri satın aldığına bakalım.

Son 24 saat içinde balinalar bu altcoin/token’leri elden çıkardı

WhaleStats tarafından izlenen en büyük 1.000 Ethereum balinası, ETH haricinde, geçtiğimiz 24 saatlik süreçte Shiba Inu (SHIB), Fantom (FTM), SandBox (SAND) ve Gala Games (GALA) gibi popüler kripto para birimlerini elden çıkardı. Stablecoin’ler USDT, USDC, BUSD ve TUSD geçtiğimiz günlere göre daha az satılırken, Singapur merkezli FinTech Xfers tarafından geliştirilen Güneydoğu Asya’daki kripto ödeme platformunun yerel kripto para birimi XSGD’nin bu listeye dahil olduğunu görüyoruz.

Piyasa değerine göre ikinci en büyük meme token Shiba, bu süreçte toplam 22,5 bin dolarlık satışa tanık olurken, metaverse projeleri SAND ve GALA ortalama 3 bin dolarlık satışlar gördü. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız, Andre Cronje’nin sektörden ayrılacağını duyurmasının ardından çift haneli düşen ve bununa beraber balina cüzdanları tarafından çok satılan Fantom (FTM), bugün 12 bin dolarlık satışta yer alırken, bazı balinalar tarafından toplamda 2 bin dolar toplandı. Değindiğimiz kripto para birimleriyle birlikte, listenin genel görünümü aşağıdaki gibidir.

  1. Ethereum (ETH)
  2. Tether (USDT)
  3. Shiba Inu (SHIB)
  4. Fantom (FTM)
  5. USD Coin (USDC)
  6. Binance USD (BUSD)
  7. XSGD Token (XSGD)
  8. Sandbox (SAND)
  9. Gala Games (GALA)
  10. TrueUSD (TUSD)

En çok işlem göre NFT token’ler

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, son 30 gün içinde en büyük 1.000 Ethereum balinası arasında en çok işlem gören (işlem sayısına göre sıralanan) ilk 5 NFT token’i gösteriyor. Gucci’nin tasarım başkanı Alessandro Michele tarafından Superplastic ile işbirliği içinde tasarlanan 250 parçalık bir NFT koleksiyonu GUCCI, bir süredir balinalar arasındaki popülerliğini sürdürüyor.

IMAGINARY ve Mercedes Benz koleksiyonu ile beraber listenin genel görümü:

  • GUCCI
  • Mercedes Benz
  • IMAGINARY

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir