Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.206
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.206
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Balinalar, Bu Metaverse Coin’i Büyükler Listesine Ekledi!

Kripto piyasasında dalgaların boyutu büyürken, yatırımcılar da yıkımın boyutunu ve süresini anlamaya çalışıyor. Son 24 saat içinde kripto evreninde çok şey yaşandı ve bunlar çoğunlukla harika şeyler değil. Ancak metaverse coin projesi Decentraland’in tokeni MANA, WhaleStats verilerine göre balinalar tarafından satın alınan ilk 10 coin listesine girdiği için daha çekici hale geliyor.

Metaverse coin projesi balinaların ilk 10 listesinde

En büyük Ethereum cüzdanlarını takip eden balina izleme platformu WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre ilk 100 cüzdan tarafından satın alınan ortalama MANA miktarı 7.328 dolar. Bu da, her birinin ortalama fiyatı yaklaşık 1,18 dolar alındığında 6.323 ortalama token olduğu anlamına geliyor.

Coinmuhendisi.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere geçen yıl Facebook’un Meta adı altında yeninden markalaşmasıyla hızla popülerlik kazanan Decentraland en popüler metaverse coin projelerinden biri haline geldi. Son zamanlarda kripto piyasasındaki çöküşle birlikte ciddi değer kaybetse de yatırımcılar bu projeden vazgeçmedi. WhaleStats verileri de balinaların biriktirmeye başladığı fiyatını tarihsel olarak düşük bir seviyeye çektiğini gösteriyor.

Metaverse coin projesi Decentraland, CoinMarketCap verilerine göre, yazının yazıldığı sıralarda, son 24 saat içinde %5,27 değer kaybıyla 1,15 dolardan işlem görüyordu. Piyasa değerine göre 40. sırada yer alan MANA, yaklaşık 6 ay önce görmüş olduğu 5,90 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden mevcut durumda %80 uzakta bulunuyor.

MANA 1 yıllık fiyat grafiği /Kaynak: CoinMarketCap

Metaverse heyecanı bitti mi?

GameFi ve Metaverse coin fiyatlarına bakıldığında, piyasalarda küresel çalkantıların yaşandığı bir dönemde kripto meraklılarının eğlenmeye zamanlarının olduğunu söylemek kolay değil. Öte yandan, giderek daha fazla büyük oyuncunun enerjilerini ve dikkatlerini kripto endüstrisinin bu özel sektörüne odakladığına şahit oluyoruz.

Meme coin’i Shiba Inu kendi SHIB:The Metaverse’ünü piyasaya sürüyor, Spotify, Roblox’ta bir ada açıyor ve BAYC, metaverse duyurusu ile taban fiyatları patlatıyor. Görünen o ki hype henüz bitmedi. Ancak uzmanlara göre fiyatların iyileşmesi için uzun bir süre beklemeniz gerekebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir