Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.030
% 3.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.030
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Balinalar Bu Metaverse Coin’e Göz Dikti: Büyük Alımlar Var!

Dogecoin ve Shiba Inu’nun yanında, bir metaverse coin projesi Ethereum balinaları arasında hızla popülerleşiyor.

ETH balinalarından 17 milyon dolarlık metaverse coin yatırımı

Sandbox metaverse’ün yerel kripto para birimi SAND, son 24 saat içindeki balina işlemlerinde önemli bir artış kaydetti. Bu ilginin nedeni Sandbox’in Standard Chartered Bank (Hong Kong) ortaklığı olabilir. Standard Chartered, Sandbox üzerinden metaverse piyasasına giren Web3 dışı büyük firmalardan oluşan uzun bir hattın en sonuncusu.

Bununla birlikte, Sandbox (SAND) fiyatı, kripto piyasasının genel ivmesini takip ederek yaklaşık %3 değer kaybetti. Bu esnada balina cüzdanlarını SAND varlıklarını arttırmaya devam ediyor.

SAND, balinaların 126 milyon dolarını taşıyor

Yazım sırasında, SAND ortalama 2.53 dolardan işlem görüyor. En son haberlere rağmen, geçen haftadan bu yana %10’dan fazla değer kaybetti. En büyük ETH balinaları ise düşüşü fırsata çeviriyor. Son 24 saat içinde, birçok Ethereum balinası SAND için yaklaşık 17 milyon dolar harcadı. Bu işlem, metaverse coin projesini, ilk 100 ETH balinası tarafından önceki 24 saat içinde edinilen ilk on token arasına yerleştirdi.

Bu arada, metaverse coin’in piyasa değeri (yaklaşık 27,8 milyar dolar) önceki 24 saatte %3,8 düştü. 24 saatlik 412,6 milyonluk işlem hacmi ise %12 arttı. Whalestats istatistiklerine göre, Sandbox (SAND), ticaret hacmi açısından ilk on token arasında altıncı sırada yer alıyor.

Standard Chartered, The Sandbox’ta mülk satın alıyor.

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, Standard Chartered Bank, Sandbox sanal bölgesinin Mega City bölgesinde bir parsel mülk satın aldı. SCBHK, müşterilerin bankayla temasını teşvik etmek için çeşitli iş modellerini araştırdığını belirtiyor.

Banka bu teklifle metaverse ve Web 3.0 piyasasına katıldı. Bu arada, 28 Nisan 2022’de Sandbox haritası Mega City 2 için arazi satmaya başlayacak. HSBC ve Tayland’ın Siam Commercial Bank’ından sonra Standard Chartered, Sandbox’ta arazi satın alan üçüncü büyük borç veren oldu. Girişim, Web3 dışındaki işletmelerin potansiyel tüketicilere ulaşma konusundaki artan ilgisini yansıtıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir