Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.991
% 4.25
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.991
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Balinalar, Bu Küçük Balıkları Yutuyor: İşte 20 Altcoin’lik Liste!

Bitcoin’in ansızın 40 bin doların üzerine çıkması, altcoin piyasasının toparlanma sürecine hız kazandırdı. Geçen haftaya göre kazanımlar çift haneli seyreden, Ethereum balinaları FXF, DOS ve SFG başta olmak üzere çeşitli düşük hacimli token’leri biriktiriyor. Bu yazıda, WhaleStats verileri eşliğinde balinaların son günlerde hangi kriptolarda pozisyon aldığını inceleyelim.

Ethereum balinaları son 24 saatte en fazla bu altcoin’leri satın aldı

Veriler, son 24 saatlik zaman diliminde Ethereum balinalarının 2 milyonları aşkın harcama yaparak 50 Wrapped BTC (WBTC) satın aldığını gösteriyor. WBTC, Ethereum ağına taşınan Bitcoin’i temsil etmek üzere oluşturulmuş bir sarılmış (wrapped) token’dir. İkinci sırada, kripto destekli kredi hizmeti veren Nexo (NEXO) yer alıyor ve son 24 saat içinde 1 milyon dolarlık harcamaya şahit oldu. Ethereum (ETH) ise 1 milyon dolar işlem hacmini bir diğer altcoin. En büyük 1.000 Ethereum balinası, bu altcoin’lerden sonra gün içinde en fazla USDC, USDT ve BUSD gibi stablecoin devlerini satın aldı.

Shiba Inu da beklendiği üzere çok satın alınan bir diğer token. Meme token, bu balinaların cüzdanlarında ikinci en büyük HODL ve toplam balina portföyünün %17,52’sini kaplıyor. SHIB ile beraber dev cüzdanların en fazla satın aldığı token’ler aşağıdakilerle tamamlanıyor.

  1. Wrapped BTC (WBTC)
  2. Nexo (NEXO)
  3. Ethereum (ETH)
  4. USD Coin (USDC)
  5. Tether (USDT)
  6. Binance USD (BUSD)
  7. Shiba Inu (SHIB)
  8. Immutable X (IMX)
  9. Sandbox (SAND)
  10. Bitpanda (BEST)

Balina cüzdanlarını dolduran küçük hacimli altcoin projeleri

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, en büyük 1.000 Ethereum balinasının son 24 saatlik zaman diliminde yoğunlaştığı küçük hacimli kripto para birimlerini göstermektedir. Bu altcoin projeleri, 300 milyon ila 2 milyar dolar arasında piyasa değerine sahip. Listenin ilk sırasında, CeFi ve DeFi protokollerinden en iyi oranları ve fiyatları tek bağlantı, tek hesap ve tek KYC süreci aracılığıyla sunmak amaçlayan Finxflo (FXF) yer alıyor. Blockchain’lere off-chain veriler saplayan katman 2 blockchain oracle ağı DOS Network Token (DOS) ikinci sırada.

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız yukarıdaki projelerle listenin genel görünümü aşağıdaki gibidir.

  • Finxflo (FXF)
  • DOS Network Token (DOS)
  • Stable Finance Governance Token (SFG)
  • CryptoFranc (XCHF)
  • Bitpanda (BEST)
  • MEME Inu (MEME)
  • Curve.fi DAI/USDC/USDT (3Crv)
  • AssangeDAO (JUSTICE)
  • DeGate Token (DG)
  • IFToken (IFT)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir