Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.707
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.707
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Balinalar Bu Küçük Altcoin’leri ve NFT’leri Avlıyor!

Boğalar 4 Mart’ta 42.000 doları kaybettikten sonra, Bitcoin yeni makro güçlere yenik düştü. Kademeli olarak 39.000 doların altına gerileyen Bitcoin eşliğinde, altcoin piyasası geçen haftadan bu yana kazanımlarının önemli bir kısmını iade etti. Mevcut seviyelerin bir alım fırsatı sunduğu etrafındaki tartışmalar devam ederken, WhaleStats tarafından sağlanan veriler ışığında Ethereum balinalarının hangi küçük hacimli altcoin’lere ve NFT’lere göz diktiğine bakalım. Ayrıntılar Coinmühendisi.com‘da.

Balinalar bu küçük hacimli altcoin projelerini stokluyor

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, bilinen borsa ve proje cüzdanlarını hariç tuttuktan sonra, ortalama 1.2 milyar dolar değerinde ve ortalama 170.708 ETH, 142 token ve 3 NFT’ye sahip en büyük 100 Ethereum balinasına dair verileri sunuyor. Buna göre, en büyük Ethereum balinaları geçen haftadan bu yana Populous (PPT), Finxflo (FXF) ve LinkEye Token (LET) başta olmak üzere en çok aşağıdaki küçük hacimli kripto para birimlerini satın aldı. Bu projeler, en büyük Ethereum balinaları arasında son 7 günde içinde en fazla işlem gören 5–15 milyon dolar aralığında piyasa değerine sahip token’lerden oluşuyor.

İlerleyen sıralarda, JUSTICE gibi DAO token’lerini görmek mümkün. Bu küçük hacimli token’lerle birlikte, listenin genel görünümü aşağıdaki gibidir.

  1. Populous (PPT)
  2. Finxflo (FXF)
  3. LinkEye Token (LET)
  4. DigitexFutures (DGTX)
  5. Pantos Token (PAN)
  6. Bitpanda Ecosystem Token (BEST)
  7. Voyager Token (VGX)
  8. Curve.fi DAI/USDC/USDT (3Crv)
  9. AssangeDAO (JUSTICE)
  10. Seele Token (Seele )

En çok satın alınan NFT token’leri

NFT piyasası, son aylardaki satış baskısına en dayanaklı kripto yatırımcılarına ev sahipliği yaptı. Aşağıdaki WhaleStats tablosu, son 30 gün içinde en büyük 1.000 Ethereum balinası arasında en çok işlem gören (işlem sayısına göre sıralanan) ilk 5 NFT token’i listeliyor. GUCCI, Gucci’nin tasarım başkanı Alessandro Michele tarafından Superplastic ile işbirliği içinde tasarlanan 250 parçalık bir NFT koleksiyonu. Verilere göre geçtiğimiz aydan bu yana en fazla işlem de yer alan NFT token. İlerleyen sıralarda, Ethereum ağında yayınlanan 8888 benzersiz 3D NFT koleksiyonu IMAGINARY ve Elon Musk Rocket Factory (ROCKET) görülüyor.

Bu NFT token’lerle birlikte, listenin genel görünümü aşağıdaki gibidir.

  1. Gucci (GUCCI)
  2. Imaginary Ones (IMAGINARY)
  3. Elon Musk Rocket Factory (ROCKET)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir