Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$60.921
% 4.22
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.921
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Balinalar, Bu Küçük Altcoin’lere ve NFT’lere Bahis Yapıyor!

On-chain veri sağlayıcısı WhaleStats, bilinen borsa ve proje cüzdanlarını hariç tuttuktan sonra, ortalama 1.3 milyar dolar değerinde ve ortalama 172.238 ETH, 130 token ve 3 NFT’ye sahip en büyük 100 Ethereum cüzdanını izliyor. Bu kaynaktan alınan veriler eşliğinde, altcoin balinalarının geçen haftadan bu yana en çok satın aldığı küçük hacimli token’leri ve NFT token’leri listeleyelim. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

Balinaların satın aldığı küçük hacimli altcoin projeleri

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, geçen haftadan bu yana balina cüzdanlarının en fazla işlem yaptığı küçük hacimli kripto para birimlerini gösteriyor. İlk sırada yer alan Finxflo (FXF), FXF’nin platformunun CeFi ve DeFi protokollerinden yüksek oranları ve fiyatları tek bağlantı, tek hesap ve tek KYC süreci aracılığıyla sunmak amacıyla tasarlanmış ERC-20 tabanlı kripto para birimi. FXF bu hafta, tek bir işlemde 2 bin adet satın alındı. İkinci sıradaki Abyss Finance, sektördeki projeler için DeFi ve CeFi finans çözümleri sağlıyor. Bu hafta tek bir işlemde 17 bin satın alındı ve bu işlem için mevcut fiyatıyla 701,42 dolar harcandı. Listenin ilerleyen sıralarında, IFToken (IFT) ve CryptoFranc (XCHF) gibi ilginç yeteneklere sahip projeler yer alıyor.

Yukarıdaki altcoin projeleri ile birlikte, en büyük 1.000 Ethereum balinasının geçen haftadan bu yana en çok satın aldığı küçük hacimli kripto para birimlerinin listesi aşağıdaki gibidir.

  1. Finxflo (FXF)
  2. Abyss (ABYSS)
  3. DOS Network Token (DOS)
  4. Stable Finance Governance Token (SFG)
  5. CryptoFranc (XCHF)
  6. Bitpanda Ecosystem Token (BEST)
  7. MEME Inu (MEME)
  8. Curve.fi DAI/USDC/USDT (3Crv)
  9. DeGate Token (DG)
  10. IFToken (IFT)

Balinalar hangi NFT token’leri cüzdanların tutuyor?

NFT piyasasından son gelişmelerde, Ukrayna hükümeti ve orduya destek sağlayan STK’lar, Rus işgalinin başlangıcından bu yana 48.000’den fazla kripto bağışıyla 37.9 milyon dolar topladı. Polkadot’un kurucusu Gavin Wood’un 5,8 milyon dolarlık bağışı ve 200.000 doların üzerinde bir CryptoPunk NFT’si bu yardımların arasında. Ethereum balinalarının bu süreçte en fazla işlem yaptığı NFT token’ere bakınca, Gucci’nin tasarım başkanı Alessandro Michele tarafından Superplastic ile işbirliği içinde tasarlanan GUCCI koleksiyonun ilk sırada olduğu görülüyor.

Listenin diğer koleksiyonlarıyla birlikte genel görünüm aşağıdaki gibi.

  1. Gucci (GUCCI)
  2. Imaginary Ones (IMAGENARY)
  3. Elon Musk Rocket Factory (ROCKET)
  4. Metroverse City Block (METROBLOCK)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir