Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.389
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.389
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Balinalar, Bu DeFi Altcoin’lerinden Stokluyor: İşte Liste!

Bir balina izleme sitesi, yeni bir yıla girerken en zengin Ethereum (ETH) balinalarının üç DeFi altcoin projesinden biriktirdiğini ortaya koyuyor. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Balinaların yuttuğu DeFi altcoin projeleri

WhaleStats’tan gelen veriler, borsa dışı 1.000 Ethereum balinasının, merkezi olmayan borsa (DEX) SushiSwap’ın yönetim tokeni olan SUSHI’yi yuttuğunu gösteriyor. Balina izleme platformu, geçtiğimiz hafta, derin cebe sahip kripto yatırımcılarının, ETH balinaları tarafından satın alınan en iyi paralar listesinde dördüncü sırada bulunduğunu ve 32.868 dolar değerinde ortalama 3.499 SUSHI satın aldığını gösteriyor.

Toplam kripto varlıkları 3,5 milyar dolar olan, var olan en zengin ikinci ETH balinası, üç ayrı işlemde 17,56 milyar dolar değerinde 1,83 milyon SUSHI satın aldı. Balinalar ayrıca yerel borç verme ve ödünç alma protokolü Aave’ye (AAVE) yükleniyor ve aynı zaman diliminde ortalama 21.314 dolar değerinde 78 AAVE satın alımıyla yedinci sırada yer alıyor.

Ethereum balinaları DeFi altcoin projesi Uniswap (UNI) varlıklarını da artırıyor. WhaleStats, büyük kripto yatırımcılarının son yedi gün içinde 11.972 dolar değerinde ortalama 678 UNI token’i satın aldığını ve 10. sırada olduğunu gösteriyor. Önde gelen akıllı sözleşme platformunun kendisi, aynı zaman diliminde ortalama 1,84 milyon dolar değerinde ETH alımıyla en varlıklı Ethereum balinaları arasında en çok satın alınan altcoin olmaya devam ediyor.

İkinci ve üçüncü sırayı ise stablecoin’ler Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) alıyor. Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) beş numaraya iniyor ve ardından Blockchain tabanlı oyun ekosistemi The Sandbox (SAND) geliyor. Stablecoin Gemini Dollar (GUSD) sekizinci sırayı alırken, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK) dokuzuncu sırada yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir