Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.535
% 3.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.535
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Balinalar Bu Altcoin’lerin Peşine Düştü: İşte Liste!

Kripto para piyasası, birçok altcoin yeşile geçtiği için bugün yükseliş ivmesi gösteriyor. Fed kısa süre önce kripto piyasaları için düşüş ivmesi yaratabilecek faiz oranlarında önemli bir artış duyururken, Bitcoin ve Ethereum düşüş belirtileri göstermiyor. Bununla birlikte, Dogecoin’de dahil birçok altcoin yaklaşık %3 yükselirken, en büyük ETH balinaları APE, MKR ve SNX satın almakta gecikmedi.

ETH balinaları bugün en çok bu altcoin’leri satın aldı

WhaleStats tarafından takip edilen en büyük 100 Ethereum balinası, geçtiğimiz 24 saat içinde USDT, USDC, DAU ve UST stablecoin’lerinde işlemlerini artırdı. Ethereum (ETH) üzerinde çalışan Bitcoin’in (BTC) tokenize edilmiş bir versiyonu Wrapped Bitcoin (WBTC), tek bir işlemde 51 bin dolar ile listenin 4.sırasında konumlanıyor. İlginç bir şekilde, ApeCoin (APE)’in merakla beklenen sanal dünyası Otherside Metaverse arazi satışı balinalarında ilgisini çekmiş gibi görünüyor. Ethereum balinaları, son 24 saatte 15 bin dolarlık APE satın alımının yanı sıra, metaverse coin’i bir süredir bu listenin ilk sıralarında tutuyor. coinmuhendisi.com olarak Apecoin’i bekleyen haberleri bu makalede ele aldık.

Listenin ilerleyen sıralarında, Ethereum tabanlı DAO ve stablecoin likidite kaynağı Maker (MKR) 8.sırada, likidite çözümü Wootrade (WOO) 5 bin dolar ile 9.sırada ve Ethereum tabanlı sentetik bir varlık (Synth) protokolü Synthetix (SNX) son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde en büyük 100 ETH balinası arasına en çok satın alınan altcoin projelerinin listesi:

  1. Tether (USDT)
  2. USD Coin (USDC)
  3. Ethereum (ETH)
  4. Wrapped Bitcoin (WBTC)
  5. Apecoin (APE)
  6. DAI (DAI)
  7. Wrapped UST Token (UST)
  8. Maker (MKR)
  9. Wootrade (WOO)
  10. Synthetix (SNX)

En çok işlem gören küçük hacimli altcoin projeleri

Son kısımda, en büyük 100 ETH balinası arasında en çok işlem gören küçük hacimli altcoin projelerini listeleyelim. Bu altcoin’ler, 5 ila 15 milyon dolar arasında piyasa değerine sahip. İlk sıradaki PAR Stablecoin (PAR), DeFi araçları geliştiren şirkettir. DG ve SFG ile birlikte ilk 3 altcoin tamamlanırken, bu listede HDRN ve PPT gibi tipik balina token’lerini görmek mümkün.

Listenin genel görünümü:

  1. PAR Stablecoin (PAR)
  2. DeGate Token (DG)
  3. Stable Finance Governance Token (SFG)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir