Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.899
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.899
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Balinalar Bu Altcoin’leri Satıp, Küçük Altcoin’lere Dalıyor!

Altcoin projesi Shiba Inu’nun en büyük 1.000 Ethereum cüzdanı arasındaki hakimiyeti, yalnızca %5 seviyesinde ve balina sınıfı cüzdanlarda kalan 1,7 milyar dolar ile üç ayın en düşük seviyesine gerilerdi. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Balinalar SHIB boşaltırken, bu altcoin projelerine yöneliyor

Shiba Inu, SHIB’nin en son ATH’sine ulaştığı noktada %12’ye ulaşan hakimiyeti ile balina adresleri arasında her zaman en baskın varlıklardan biri oldu. Piyasadaki düzeltmenin ardından kısa vadeli traderlar ve bazı balinalar kayıp yaşamamak için varlıklarını satmaya başladı.

Bir sonraki satın alma gücü dalgası, altcoin projesinin en son toparlanmasından sonra ortaya çıktı. 20 Aralık’tan itibaren, varlığın fiyatı bir haftadan kısa bir süre içinde %25’lik bir artış gördü. Bununla birlikte ne yazık ki yatırımcılar için sonrasında yaklaşık %15’lik bir artış yaşadı. Uzmanlar, hakimiyetteki düşüşün ana nedeninin, fonların piyasadaki dağılımı olduğunu söylüyor. Yatırımcıların çoğunluğunun, kripto para piyasasındaki düzeltme sırasında onları korumak için fonlarını daha küçük altcoin projelerine ve hatta stablecoin’lere kaydırdıklarını belirtiyorlar.

WhaleStats’ın verilerine göre, fonların çoğu şu anda tüm balinaların sermayesinin %10’u ile ‘diğer tokenler’ kategorisinde kalıyor. Shiba Inu’nun arkasındaki tek token, borsanın hizmet tokeninde 1,5 milyar dolarlık balina fonu bulunan FTX tokeni. Shiba ve FTX’i takip eden iki kategori, toplamda 1,6 milyar dolarlık USDC ve USDT token’leri.

Basın zamanında, SHIB 0,0000034 dolardan işlem görüyor ve %12’lik bir düzeltmeden sonra tamamen nötr fiyat hareketi gösteriyor. Son dört günde, SHIB’in fiyatı yalnızca %2 değişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir