Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.682
% 4.17
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.682
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Balinalar, Bu Altcoin’den Kepçeyle Alıyor! “Yüzde 100 Artabilir”

Ethereum balinaları, 3,6 milyon dolar değerinde Shiba Inu (SHIB) biriktirerek meme token’i kepçelemeye devam ediyor. Analistlere göre Shiba’nın kendi Blockchain’ini piyasaya sürülmesiyle, trader’ler arasında daha popüler hale gelebilir. İlginç bir şekilde bazı altcoin analistleri bu yol haritasının %100’lük bir ralliyi tetikleyebileceğini düşünüyor. Ayrıntılar coinmuhendisi.com‘da.

Devasa bir altcoin balinası milyonluk SHIB satın aldı

Ethereum balinası “Gimli”, mevcut portföylerini büyütmek için 110 milyar Shiba Inu token satın aldı. Balinanın satın alımı o sırada 3.62 milyon dolar değerindeydi, bu da büyük cüzdanların Shiba Inu talebinde bir artışa işaret ediyor. “Gimli” lakaplı balinanın portföyünde şu anda 47,8 milyon dolar değerinde Shiba Inu bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde SHIB, 2022 yol haritasında kendi Blockchain’ine geçeceğini ve DAO yapısına everileceğini duyurdu. Bu nedenle, Shiba Inu’nun planı, yüksek fayda ve balina benimsenmesi ile bir Blockchain token’i arayan yatırımcılar için kazançlı hale geliyor.

Analistler Shiba Inu’nın destek bölgesini doğruluyor

FXStreet analistlerinden Ekta Mourya ve ekibi, Shiba Inu fiyatının daha da yükselebileceği görüşünde. Analistler, meme token’in son fiyat düşüşünden kurtulduğu için Shiba Inu fiyatında %100 yükseliş kırılımı öngörüyor. Twitter kripto analistleri de, Shiba Inu fiyat trendini değerlendirdi ve yeni bir destek bölgesinde konumlandırdığını kaydetti. Army_shiba, Shiba Inu için önceki direnç hatlarının artık destek olduğunu tweet’ledi:

Hem SHIB hem de BTC kendilerini yeni destek bölgelerinde konumlandırdı! Bu hatlar eski direnişlerdi! Bakalım bu yorucu birikim aşamasının ardından piyasa neler getirecek!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir