Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.290
% 3.60
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.290
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Balinalar, Bitcoin Çökerken SHIB ve Bu DeFi Coinlerine Atlıyor!

En büyük Ethereum balinaları, meme tokenı Shiba Inu (SHIB) ve merkezi olmayan finans (DeFi) altcoin’lerini biriktiriyor gibi görünüyor. coinmuhendisi.com olarak, balinalara yönelik on chain verileri paylaşan Whale Stats’in verilerini aktarıyoruz…

Balinaların odağında Shiba Inu (SHIB) var!

Blockchain takipçisi WhaleStats’a göre, Ethereum balinaları, yani cüzdanlarında en az 1.000 ETH bulunan yatırımcılar Dogecoin rakibi Shiba Inu’yu tercih etmeye devam ediyor. Şu anda SHIB, son yedi gün içinde ETH balinaları arasında en çok satın alınan 10. token  konumunda. Ayrıca, söz konusu balinalar arasında en çok tutulan üçüncü coin.  ETH balinaları, özellikle merkezi olmayan borç verme sistemi Aave, DeFi platformu Nexo ve derin likidite ağı WOO Network olmak üzere DeFi sektöründen de alım yapıyor.

WhaleStats’a göre NEXO, AAVE ve WOO, son yedi gün içinde ETH balinaları arasında en çok alınan tokenlar arasında yer alıyor. Stablecoin’ler USD Coin (USDC) ve Tether (USDT), geçtiğimiz hafta ETH balinaları arasında en çok biriktirilen iki token olurken, bu coin’leri Ethereum ve Binance’in BUSD’si izliyor. Wrapped Bitcoin (WBTC) şu anda listede beşinci sırada. Daha önce de bildirdiğimiz üzere WBTC, Ethereum ağındaki Bitcoin’i temsil eden bir tokendır. WBTC, akıllı sözleşmelerde Bitcoin kullanmanın bir yolunu sunar ve dünyanın en büyük kripto para birimini merkezi olmayan borsalarda (DEX) daha erişilebilir hale getirir. Wrapped Bitcoin fiyatı, ikisi 1:1 oranında kilitlendiğinden Bitcoin’in fiyatını takip eder.

FTX Token (FTT) da yatırımcıların ilgisini çekiyor

WhaleStats’ın verileri ayrıca, Ethereum hariç, en büyük ETH balinaları arasında dolar değerine göre en büyük token pozisyonunun şu anda FTX Token (FTT) olduğunu gösteriyor. Balina izleme aracı, cebi büyük yatırımcıların ortalama 14,84 milyon dolar değerinde FTT’ye sahip olduğunu ortaya koyuyor. Balinaların token birikimindeki son eğilimi, Ethereum (ETH) şu anda yüzde 3’lük bir düşüş ile 2.530 dolara kadar gerilemişken yaşanıyor. Bu durum, balinaların düşüşte satın almayı tercih ettiğini gösteriyor olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir