Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.638
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.638
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Balinalar Biriktiriyor! “Bu Altcoin’de Ani Artış Bekleniyor!”

Altcoin yatırımcıları, son zamanlardaki düşük performansına rağmen ADA fiyatında ani bir artış bekliyor. Mary ve Alonzo ardından gelecek yükseltmeler yatırıcı güvenini körükleyen faktörler arasında…

Altcoin yatırımcıları, büyük ADA birikimiyle projeye güvenlerini yineliyor

Kripto para piyasası bugün erken saatlerde %4,4 hacim kaybettiğini gören hafif bir düşüş yaşadı. Stablecoin’lerin yanı sıra, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dahil olmak üzere ilk 10 sıralamasındaki kripto para birimleri, yatırımcılar panik satış yapmak zorunda kaldıkça yüzdelerinin bir kısmını düşürdü.

ADA fiyat analizi

Cardano (ADA), yatırımcılar için beklenmedik bir düşüş yaşattı. Son 24 saatte 0.90 dolara kadar yükselen ADA, %7.9 düşüşle tekrar 0.80 dolar altına indi. Yazım sırasında, Cardano şu anda son yedi gün içinde %32,1’lik bir düşüşü temsil eden 0,78 dolar civarında işlem görüyor.

Benzer şekilde, ADA geçen yıl kaydedilen ATH seviyesi olan 3,09 dolardan %46.3 değer kaybetti. 17 Kasım 2021’den bu yana 2 doları geri almak için mücadele ediyor ve fiyatı hala 1 doların altında.

Altcoin yatırımcıları devasa birikim yoluyla güven gösteriyor

Birkaç yatırımcı ADA’nın düşük performansından duydukları hayal kırıklığını dile getirirken, yükseliş bekleyenler, projenin arkasındaki ekibin Hydra Hard Fork’u başlatmasından sonraki aylarda olumlu hareketler kaydedeceği konusunda iyimser. Beklentiler, birçok yatırımcıyı, özellikle fiyat düşüşleri sırasında kripto para birimini biriktirmeye devam etmeye sevk etti. Bildirildiği gibi, 750.000’den fazla Cardano adresi, ADA fiyatı 1 doların altına düştüğünde toplam 37,4 milyar ADA satın aldı.

Balinalar ADA birikimlerini artırıyor

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, 1 milyon ila 10 milyon ADA tutan Cardano adresleri son beş hafta içinde 196 milyon ADA topladığı için birikim çılgınlığı bu haftanın başlarında devam etti. Santiment analistlerinin bildirdiğine göre, 9. en büyük kripto para birimi, son zamanlarda Şubat 2021’de bu kadar düşük fiyatlara ulaştı:

1 milyon ila 10 milyon dolar ADA tutan Cardano balina adresleri, 7 aylık bir düşüş döneminden sonra (-1,7 milyon dolar daha az ADA) son 5 hafta içinde çantalarını biriktiriyor (196 milyon dolar daha fazla).

Benzer bir gelişmede, Cardano’ya bireysel ilgi son 30 günde %186 artış kaydetti

İlginç bir şekilde, fiyat düşüşlerinin ortasında Cardano’nun ADA’sının benimsenmesindeki büyüme, yatırımcıların dokuzuncu en büyük kripto para birimine olan güvenini ve Hydra yükseltmesinin 29 Haziran 2022’de uygulanmasıyla ortaya çıkacak olan yakın yükselişi göstermeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir