Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.792
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.792
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Balinalar Ava Başladı: Bu 12 Altcoin Radarda!

En büyük altcoin yatırımcıları olan balinaların cüzdanında alım satımlar gerçekleşmeye devam ediyor. En büyük 1.000 Ethereum balinasının cüzdanına yönelik analizleri paylaşan Whale Stats, yatırımcıların son 24 saatte satın aldıklarını listeledi. İşte detaylar…

Altcoin balinaları, bu 10 coin’i cüzdanlarına ekliyor

Lider altcoin Ethereum (ETH) balinaları, geçtiğimiz 24 saat boyunca portföylerine neredeyse bir milyon dolarlık Ethereum ekledi. Ardından, balinaların en çok satın aldığı coin’ler USDC ve USDT stablecoin’leri oldu. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere bu coin’ler ABD dolarına dayalı kripto paralardır. Bunların dışında balinaların en çok satın aldığı kripto paraları aşağıdaki listede görebilirsiniz:

  • Ethereum (ETH)
  • USD Coin (USDC)
  • Tether (USDT)
  • ApeCoin (APE)
  • Loopring (LRC)
  • API3 (API3)
  • Audius (AUDIO)
  • Chiliz (CHZ)
  • Yearn.finance (YFI)
  • Fantom (FTM)

Balinaların odağında iki küçük coin de var

Balinalar, geçtiğimiz bir hafta boyunca piyasa değeri ile küçük kripto para birimlerinde de işlemler gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günler boyunca en çok Parachute (PAR) ve DeGate (DG) işlemi yapılmış durumda. Parachute, merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO) ve PAR’ın arkasındaki topluluktur. Parachute DAO birlikte, topluluk odaklı teklifler ve yönetişim yoluyla PAR için yeni ürünler ve yardımcı program oluşturmayı araştırıyor.  DeGate, bir Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO) olarak topluluk tarafından oluşturulan, yönetilen ve  bir Ethereum layer-2 (L2) yerel merkezi olmayan borsa (DEX) protokolü olmayı amaçlamaktadır.

Balinalar kimlerdir?

Balinalar, belirli bir kripto para biriminin önemli miktarda tokenini elinde bulunduran kişiler, kurumlar ve borsalardır. Örneğin, Bitcoin söz konusu olduğunda, balina 1.000 Bitcoin veya daha fazla tutan bir hesaptır. Tanınmış balinaların bazı örnekleri arasında Pantera Capital ve Fortress Investment Group bulunmaktadır. Kripto para birimi balinaları, özellikle Bitcoin söz konusu olduğunda, kripto para dünyasında yaygın bir görüntü haline geliyor. 2017’de tek bir Bitcoin balinası, fiyatın token başına 20.000 dolar gibi rekor bir seviyeye yükselmesine neden oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir