Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.644
% 1.79
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.644
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Balina Selloff’unu Bilen Analist, Sepetindeki 7 Altcoin’i Duyurdu!

Popüler bir kripto analisti ve traderı olan Josh Rager, 192.600 Twitter takipçisine, Cosmos’un (ATOM) tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydetmeye hazır olduğunu söylüyor ve altcoin portföyünü açıklıyor. Analisti Bitcoin’in %20 değer kaybettiği 10.000 dolardan 8.000 dolara düşüşünü isabetli tahmin etmesiyle tanıyoruz. Analist ayrıca, balina selloff’unu doğru öngörmesiyle de ünlendi. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Analistin sepetinde hangi altcoin projeleri var?

Kripto analisti Josh Rager, lider altcoin Ethereum rakipleri Avalanche (AVAX) ve Near Protocol’ün (NEAR) yanı sıra elastik Blockchain ağı Skale Network’ü (SKL), gizlilik odaklı Blockchain Dusk Network (DUSK)’ı ve merkezi olmayan paralel Blockchain ağı Cosmos’u portföyünde tuttuğunu söylüyor. Analist ayrıca, kesirli-algoritmik stablecoin sistemi Frax Protocol’ün yönetişim tokeni Frax Share (FXS) ve merkezi olmayan borsa (DEX) Curve Finance’in yönetişim tokeni Curve (CRV) konusunda da yükseliş eğiliminde olduğunu belirtiyor.

ATOM’a bakıldığında Josh Rager, altcoin’in 32 dolardaki ani direncini kırdıktan sonra yeni rekor seviyelere koşmaya hazır olduğuna inanıyor:

ATOM için yeni zirvelere kadar an meselesi. Burada Bitcoin’in fiyat hareketine bağlı olarak ATOM’a göz atın. Şu anda piyasadaki en güçlü varlıklardan biri. Bitcoin zıpladığında çok güçlü bir tepki bekliyorum.

CoinMarketCap verilerine göre ATOM yazı yazılırken 42,45 dolardan işlem görüyordu.

Sıradaki altcoin projesi Skale Network (SKL). Josh Rager’ın 0,21 dolardan direnci alarak, bir ralliyi ateşlemekle tehdit ettiğini söylüyor:

Burada SKL’yi izleyin. Fiyat güç gösterirse daha fazla ölçeklenir.

Yazma sırasında SKL, analistin belirttiği 0,21 dolarlık kilit seviyesi etrafında el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir