Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.054
% 6.59
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.054
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Balina Analizi: Büyük Eller, Bugün Bu Altcoin’leri Sattılar!

Geçtiğimiz son 24 saat, yüksek dalgalanmaların görülmediği, Bitcoin ve çoğu altcoin projesinin güçlü destek seviyelerinin üzerinde işlem gördüğü sakin bir piyasaya yapısına sahipti. Geçen haftadan bu yana, Bitcoin %4,9, Ethereum %6,3 değer kaybederken, Terra (LUNA) bu süreçte %10’dan fazla düştü. WhaleStats tarafından sağlanan veriler, ETH balinalarının piyasa kan kaybederken APE, UNI, MANA ve SHIB’i elden çıkardığını gösteriyor.

Balinalar bu altcoin projelerini satıyor

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, geçtiğimiz 24 saat içinde en büyük 1.000 balina cüzdanından ayrılan ilk 10 kripto para birimini gösteriyor. USDT, ETH ve USDC ilk 3’ü tamamlarken, ilginç bir şekilde, milyonluk balina satın alımlarının ardından Apecoin (APE) son günlerde üzerindeki ilgiyi kaybediyor. UNI, MANA ve SHIB, yaklaşık 10 bin dolarlık satışla listenin ilerleyen sıralarında yer alırken, likidite protokolü Bancor 2,6 bin dolar ile 10’uncu sırada.

Yukarıdaki altcoin projeleriyle birlikte son 24 saat içince en fazla satılan token’ler:

  1. Tether (USDT)
  2. Ethereum (ETH)
  3. USD Coin (USDC)
  4. Apecoin (APE)
  5. Uniswap (UNI)
  6. Decentraland (MANA)
  7. Shiba Inu (SHIB)
  8. TrueUSD (TUSD)
  9. Kyber Network Crystal v2 (KNC)
  10. Bancor (BNT)

Son 7 gün içinde en çok satılan kripto para birimleri

Geçtiğimiz haftadan bu yana, FTX ve SRM ile birlikte Ethereum balinaları tarafından en fazla aşağıdaki altcoin projeleri satıldı.

Balinalar bu altcoin’leri gözden çıkartıyor

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, balina cüzdanlarından ayrılan TUSD, KNC ve BNT aşağıdaki işlevsellikleri sunuyor.

  • TrueUSD (TUSD); 1’e 1 dolar destekli, düzenlenmiş, borsadan bağımsız bir stablecoin.
  • Kyber Network Crystal v2 (KNC), çok çeşitli rezervlerden likiditeyi toplayan, herhangi bir merkezi olmayan uygulamada anında ve güvenli token alışverişini destekleyen blok zinciri tabanlı bir likidite protokolü.
  • Bancor (BNT), token’ler arasında sürekli dönüştürülebilirlik sağlayan bir on-chain likidite protokolü. Bancor’u kullanan dönüşümler, emir defterleri (ledger) veya karşı taraflar olmadan işlemleri fiyatlandırmak ve işlemek için otomatik piyasa yapıcıları kullanan on-chain likidite havuzlarına karşı gerçekleştirilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir