Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.860
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.860
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bakkt, Manasquan Bank Müşterilerine Kripto Para Hizmeti Sunacağını Açıkladı

Bakkt Holdings’in sunduğu programa katılacak olan New Jersey merkezli Manasquan Bank, Programın etkili olması durumunda, müşterilerinin kripto para birimlerini almasına, satmasına yada elde tutmasına olanak sağlamayı amaçlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir basın açıklamasında, Bakkt Holdings projesinin 2022 yılının ikinci çeyreğinde başlatılacağı söylendi. Platform başlangıç olarak, kripto para birimlerinin yalnızca Manasquan Bank’ın perakende müşterilerine kabul ettirmek için giriş noktası sağlayacak. Erken benimseme programı yürürlüğe girdiğinde, kullanıcılar bankanın mobil uygulaması aracılığıyla BTC ve alternatif tokenler satın alabilecek, hesaplarında tutabilecek ve satabilecekler.

“İnanılmaz Bir Fırsat”

Bakkt Holdings Gelir Müdürü Sheela Zemlin, firmasının Manasquan Bank müşterilerine sunduğu fırsatın inanılmaz olduğunu, Kripto paraların, insanların yeni değer yaratmaya katılabilecekleri ve dijital varlıkları değiş tokuş edebilecekleri web3 ekonomisinin merkezi olacağını dile getirdi.

Manasquan Bank CEO’su James Vacarro, şirketinin büyümesi ve müşterilerin dijital finans dünyasına katılım sağlaması için yeni özellikler sunmaya odaklandığını belirtti. Bakkt Holdings ile iş birliğinin, müşterilerin kripto para birimi alanına girmenin yollarını aradığı bir zamanda geldiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir