Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.244
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.244
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bakın Balinalar Bugün Hangi Altcoin’lerde Satış Yapıyor!

Rusya-Ukrayna savaşına hızlı bir sonra verme umudu Bitcoin fiyatını 40.000 doların üzerine taşıdıktan sonra, yatırımcıların daha yüksek fiyatlardan satış yapması 39.000 dolar bölgesinde son buldu. Ethereum, Solana, Avalanche ve Cardano gibi altcoin devleri, lider kriptonun her hamlesine hafif bir yükselişle eşlik ederken, bu süreçte LUNA ve XRP’nin üstün performanslarına şahit olduk. Yazının devamında, son 24 saatlik zaman diliminde Ethereum balinalarının mevcut piyasa koşullarında nasıl pozisyon aldığına göz atalım.

Ethereum balinaları bu altcoin/token’leri elden çıkarıyor

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, bilinen borsa ve proje cüzdanları hariç tuttuktan sonra, ortalama 1.3 milyar dolar değerinde ve ortalama 170.642 ETH, 158 token’e sahip en büyük 100 Ethereum balinasının son 24 saatte en çok sattığı kripto para birimlerini gösteriyor. USDT, USDC ve BUSD, bu zaman diliminde balinaların en çok işlem yaptığı stablecoin’ler. Altınla desteklenen bir tokenize altın ürünü olan Paxos Gold (PAXG), Ethereum (ETH) ile beraber listesinin ilk 5 ismini tamamlıyor.

Polygon (MATIC) ve Yearn.finance (YFI), balinaların elden çıkardığı diğer altcoin projeleri. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, meşhur DeFi geliştiricilerinden Andre Cronje’nin sektörden ayrılacağını duyurması YFI, FTM ve SOLID gibi ilgili altcoin projelerini çift haneli düşürmüştü. Son 24 saatlik zaman diliminde, en büyük 100 Ethereum balinasının 10 bin dolar değerinde YFI token sattığını görüyoruz. FTX borsasının türev ürünlerinden 3X Short Bitcoin Token (BEAR), balinaların uzaklaştığı bir diğer kripto para birimi. Bu altcoin’lerle birlikte, listenin genel görünümü aşağıdaki gibidir.

  1. Tether (USDT)
  2. USD Coin (UDC)
  3. Binanace USD (BUSD)
  4. Ethereum (ETH)
  5. Paxos Gold (PAXG)
  6. Polygon (MATIC)
  7. Nexo (NEXO)
  8. Wrapped Bitcoin (WBTC)
  9. Yearn.finance (YFI)
  10. 3X Short Bitcoin Token (BEAR)

Balinalar bu altcoin’lere odaklanıyor

WhaleStats tarafından sağlanan aşağıdaki tablo, son 24 saat içinde balinaların odaklandığı altcoin projelerini gösteriyor.

  • Yearn.finance (YFI): En çok işlem gören kripto para birimi
  • UniSwap (UNI): Balinalar arasında yaygın olarak tutuluyor
  • FTX Token (FTT): Dolar bazında en büyük token pozisyonu

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir