Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.425
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.425
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Baidu’nun Metaverse’ünde Kripto Paralar Yer Almayacak

Baidu’nun metaverse uygulamasının geliştirilmesi beş yıldan uzun sürebilir. Ancak metaverse’te kripto paralar yer almayacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Baidu, metaverse geliştirmesinin tam olarak altı yıl yıl süreceğini tahmin ediyor.

Baidu’nun Metaverse’ü

Baidu’nun başkan yardımcısı Ma Jie geliştirici etkinliği Create 2021’de söz aldı. Jie’ye göre sürükleyici dijital dünya XiRang 100.000 sanal katılımcıya ev sahipliği yapabilir.

Baidu, XiRang ile metaverse geliştiricileri için açık kaynaklı bir platform geliştirme ve sanal bir dünya için yeni bir altyapı oluşturmak istiyor.

Şirket, Çin’deki düzenleyici tedbirler sebebiyle uygulamanın dijital para birimlerini ve sanal mülklerle ilişkili varlıkların ticaretinin desteklenmeyeceğini duyurdu.

Çin’de Metaverse Çalışmaları Artıyor

Çin geçtiğimiz Eylül ayında kripto varlıklara yasak getirse de şimdiye kadar metaverse konusunda herhangi bir düzenleme yapılmış değil.

Çin Halk Bankası, metaverse ve NFT’lerin tehlikelerine karşı çeşitli uyarılar yayınladı. Ancak tüm bunlara rağmen Çinli şirketlerin metaverse’e yönelik çalışmaları devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir