Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.376
% 2.27
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.376
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bahamalar Hükümeti Başsavcısı FTX Çöküşüyle ilgili Ulusa Seslendi!

Bahamalar Hükümeti Başsavcısı FTX Çöküşüyle ilgili Ulusa Seslendi!

Kripto dünyasında FTX çöküşünün etkileri hala devam ederken şirketin merkezinin bulunduğu Bahama Adalarında hükümet başsavcısı olan Ryan Pinder, FTX ile ilgili ulusa sesleniş konuşması yaptı. Başsavcı Ryan Pinder yaptığı konuşmada, çöken kripto para borsası FTX’in Bahamalı yetkililer tarafından devam eden bir soruşturma ile incelenmeye devam ettiğini vurguladı. Ayrıca Bahamalar’ın mali düzenleyici rejiminin krize yanıt verme hızına övgüde bulundu.

Aktif ve devam eden bir soruşturmanın ilk aşamalarındayız. Bu çok karmaşık bir soruşturma.

Başsavcı Ryan Pinder Türkiye saati ile sabah 04:15 sularında yaptığı açıklamada,  Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu, Mali İstihbarat Birimi ve polis teşkilatının Mali Suçlar Biriminin, FTX’in iflas kriziyle ilgili gerçekleri, koşulları ve Bahama yasalarının olası ihlallerini araştırmaya devam edeceğini söyledi.

FTX’in genel merkezi burada olduğu için bu fiyaskonun tamamını Bahamalar’ın ayaklarına yıkmaya yönelik herhangi bir girişim, gerçeğin aşırı basitleştirilmesi olacaktır.

Pinder ayrıca Bahamalar’ın düzenleyici rejimi ve Menkul Kıymetler Komisyonu’nun yasama çerçevesinin gücü nedeniyle iflas sonrası hızlı hareket ettiğini söyledi.

FTX ‘te Neler Yaşanmıştı?

Likidite sıkışıklığı nedeniyle 11 Kasım’da iflas ilan eden FTX, Bahamalı ve ABD’li yetkililer tarafından soruşturuluyor. İflasın ardından Kasım ortasında, Bahamalar Kraliyet Polisi, Bahamalar’daki hükümet müfettişlerinin herhangi bir suç teşkil eden suistimal olup olmadığını incelediklerini söylemişti.

Bahamalar menkul kıymet düzenleyicileri, ABD iflas davasının başlamasından bir gün önce FTX Digital’in lisansını iptal etmiş ve tasfiye işlemlerini başlatmıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri telegram, youtube ve twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bahamalar Hükümeti Başsavcısı FTX Çöküşüyle ilgili Ulusa Seslendi!” te bir düşünce

  1. Pingback: BlockFi İflas Başvurusunda Bulundu – COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir