Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.816
% 3.10
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.816
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bahamalar Düzenleyicisi, 3,5 Milyar Dolarlık FTX Varlığı Tutuyor

Bahama Menkul Kıymetler Komisyonu, FTX müşterilerine ait 3,5 milyar dolardan fazla kripto paranın kontrolünün elinde olduğunu söyledi.

Düzenleyici tarafından yapılan açıklamada, FTX gözetimindeki varlıkların güvenliğine ilişkin endişelerin Bahama düzenleyici kurumunu devreye girmeye sevk ettiği belirtildi.

FTX’in Varlığı Bahamalar Düzenleyicisinin Kontrolünde

Bahama Menkul Kıymetler Komisyonu, 12 Kasım itibariyle 3,5 milyar dolardan fazla değere sahip FTX mevduatlarının kontrolünü eline aldı.

FTX’in iflas başvurusunda bulunmasından kısa bir süre sonra, bilinmeyen bir hacker tarafından borsadan yaklaşık 372 milyon dolar değerinde token çalındı. Komisyon yaptığı basın açıklamasında :

“FTX’in gözetimi veya kontrolü altındaki dijital varlıkların, müşterilerinin ve alacaklılarının zararına olacak şekilde, yakın bir zamanda dağılma riskinin önemli olduğuna karar verdiğini” belirtti.

Kripto Para Haberleri | Gundemtube.com

Açıklamaya göre varlıklar, Bahamalar Yüksek Mahkemesi Komisyon’a bunları sahibi olan müşterilere ve alacaklılara teslim etmesi talimatını verene kadar tutulacak. Komisyon ayrıca, FTX’i Bahamalar merkezli müşterilerin para çekme işlemlerine öncelik vermesi için ayrıca bir uğraşlarının olmadığını belirtti.

FTX kurucuları Sam Bankman-Fried ve Gary Wang‘ın transfer edilen 3,5 milyar dolarlık token’lara artık erişimlerinin olmadığı da belirtildi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir