Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.312
% 0.20
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.312
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Aylık En Çok Kullanıcıya Sahip 5 Metaverse Coin ile Tanışın!

Yüzlerce metaverse coin piyasada olsa da, birçoğu verimsiz ve yutturmaca üzerine kurulu. Öte yandan, birkaç metaverse oyunu aktif ve büyüyen bir kullanıcı tabanına sahip. Bu makalede, 30 günlük kullanıcı bazında en düşükten en yükseğe sıralanan beş popüler metaverse projesine bakalım.

Metaverse toplulukları milyona yaklaşıyor

480 bin kullanıcıyla listenin en küçük topluluğu Sunflower Farmers, Polygon tabanlı oyna-kazan modeline sahip bir NFT metaverse çiftlik oyunu. Başlangıçta bir grup arkadaş tarafından bir yan proje olarak başlatılan Sunflower Famers, şu anda haftalar içinde 400 binin üzerinde kullanıcı kazanan en hızlı büyüyen metaverse projelerinden biri. Ancak oyun çok büyüdüğünde botlar tarafından ele geçirildi. Ekip telafi sürecini paylaşıyor…

İkincisi sırada, 599 bin kullanıcılı Splinterlands, WAX ve Hive Blockchain tabanlı NFT kart oyunu. Hive, Web3 için yeni nesil hızlı ve ölçeklenebilir Blockchain’i ve WAX, piyasadaki en popüler metaverse projelerinden bazılarına ev sahipliği yapıyor. Platforma genel bir bakış ve nasıl oynanacağına dair kısa bir eğitim için, Splinterland’in resmi Twitter’ından öğren-kazan mekanizmasına göz atın:

coinmuhendisi.com olarak hazırladığımız metaverse rehberlerine buradan (bölüm-1, bölüm-2) ulaşabilirsiniz.

En kalabalık metaverse coin oyunları

  • Axie Infinity (AXS), Mart 2018’de piyasaya sürülen Vietnamlı geliştirme şirketi Sky Mavis tarafından geliştirilen NFT tabanlı Blockchain oyunu. Axie Infinity, geçtiğimiz ay 644 binden fazla kullanıcısı olan piyasadaki en popüler oyunlardan biri. AXS Binance, FTX, KuCoin ve Coinbase gibi merkezi borsalarda listeleniyor.
  • İkinci sırada, 654 bin kullanıcılı Bomb Crypto, Unity ile oluşturulmuş oyna-kazan NFT oyunu. Oynamaya başlamak için, kullanıcıların bu günlerde yaklaşık 50 dolar ödemesi gerekiyor. Diğer metaverse coin oyuncularına giriş ücretleri düşünüldüğünde Bomb Crypto düşük maliyetli kabul edilebilir. BCOIN, PancakeSwap’ta bulunuyor.
  • Aralık 2020’de piyasaya sürülen Alien Worlds (TLM), BSC ve WAX ​​ile entegre NFT Metaverse kripto oyunu. Alien Worlds, piyasadaki son 30 günde 1 milyon kullanıcıyı aşan tek proje. Oyunun içeriği, nokta ve tıklama mekaniği ile gerçekleşen misyonlar ve madencilik ile 2D tarayıcı tabanlı bir deneyim sunuyor. 1 milyondan fazla kullanıcıyla en kalabalık metaverse con.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir