Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.745
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.745
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Axie Infinity’deki Bir Arsa, 2.4 Milyon Dolara Satıldı

Axie Infinity’deki son derece nadir sanal bir arsa yaklaşık 2.4 milyon dolara karşılık gelen 550 ETH’ye satıldı. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Popüler metaverse oyunlarından Axie Infinity’de rekor bir satış gerçekleşti. Oyunda son derece nadir olarak tanımlanan Genesis arazi türünün bir parçası olan arsa 550 ETH’ye alıcı buldu. 220 parselle sınırlı olan Genesis arazisi, Axie Infinity haritasının merkezinde bulunuyor.

Geçtiğimiz aylarda oldukça popüler hale gelen Axie Infinity, kullanıcıların Small Love Potion (SLP) kazanabildiği bir oyundur. Kullanıcılar daha sonra kazandığı bu SLP’leri nakit veya kripto varlıklara dönüştürebilirler.

Şubat ayında, oyundaki dokuz arsa o dönem yaklaşık 1.5 milyon dolara karşılık gelen 888 ETH’ye satılmıştı. Söz konusu arsalar mevcut fiyatla yaklaşık 4 milyon dolara karşılık geliyor.

Sanal arsa satın alımlarındaki son rekorlardan biri ise Decentraland’e ait. Geçtiğimiz günlerde Kanadalı bir yatırım şirketi, 2.5 milyon dolar karşılığında Decentraland’de sanal arazi satın aldığını duyurmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir