Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.847
% 3.74
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.847
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Axie Infinity Nedir?

Axie Infinity pokemon oyun serisine benzeyen NFT tabanlı bir blockchain oyunudur. Oyuncular dijital evcil hayvanlarını yetiştirebilir, dövüştürebilir, takas edebilir ve farklı farklı dijital hayvanlar toplayabilmesini sağlayan geniş kapsamlı bir oyundur.Axie Infinity ethereum tabanlı oyunlar arasında oldukça başarılı bir oyundur. Axie Infinity kullanıcı verilerine göre en popüler DApp oyunlarında ilk 3’e girmektedir.

İlginizi Çekebilecek 5 GameFi Projesi - GriJeton


İki Kardeş Token AXS Ve SLP Nedir?

Kısaca bu iki tokendan bahsetmek gerekirse Axie Infinity ekosistemine oldukça faydası olan tokenlerdir.

AXS (Axie Infinity Shards): AXS sahipleri merkezi olmayan organizasyonun bir bölümünü oluşturur. Ekosistemin nasıl gelişeceği hakkında kararlar vererek şekillenmesine yardımcı olur. ERC-20 ağındadır.

Why You Should Own AXS & SLP in 2021 | Axie Infinity Review | CoinMarketBag

SLP (Smooth Love Potions): Oyun oynayarak kazanılır ve yeni Axie üretilmesine yardımcı olur. SLP’de AXS gibi ERC-20 ağındadır.

AXİE Nedir?

Axie Infinity oyuncuların birbirleriyle savaşmasını sağlayan bir savaş oyunudur. Axie ise ERC-721 yani değiştirilemez jeton  NFT olarak adlandırılır. 

Axieler dört farklı savaş mekaniğini etkileyen rolleri vardır. Bunlar sağlık, moral, beceri ve hızdır. Çünkü bu dört farklı rol Axie’lerin kimin ne kadar hasar ve saldırı yapabileceğine karar verirler. 

Oynayarak Nasıl Kazanabilirim?

1) İlk olarak Ronin Wallet’a ihtiyacımız olacak axieinfinity.comâ gidip karşınıza çıkan  ‘’Getting Started’’ butonuna tıklıyoruz. 

2) Daha sonra get started yazan kısma tıklayın.

3) Seçeneklerden tarayıcınıza veya mobil uygulaması için olan seçeneklerden birine tıklayarak uzantı ekleyin.

4) Aşağıda gördüğünüz offical Axie marketplace yazan linke tıklayın.

5) Tıkladıktan sonra sol tarafta aşağıda ki resimde de  ‘’Marketplace’’ yazısına tıklayarak ilk Axies’lerini alın ve oynayarak kazanmanın tadını çıkarın.

Axie’ler 9 farklı karakterden oluşur bunlar Reptile, Plant, Mech, Dusk, Aquatic, Bird, Dawn, Beast, ve Bug bu Axie’ler 9 farklı çeşittir ve her Axie’nin 6 farklı özellikleri vardır. Bunlar ise mouth, eyes, back, tail, forehead, ve ears bunları birbirlerine kombinleyerek rakiplerinize karşı daha güçlü hala gelebilirsiniz. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir