Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.339
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.339
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Avustralyalı Şirket, Bu Altcoin’le Ortaklık Kurdu: Fiyat Sıçradı!

Popüler altcoin Algorand (ALGO) ağı, faydalı girişimlerin geliştirilmesi için benimsenmeye devam ediyor.  Halk arasında timsah avcılarının evi olarak anılan Avustralya Hayvanat Bahçesi, dijital sanatlar ve Web 3.0 dünyasına girmek için Algorand Blockchain’ini kullandığını duyurdu.

Algarond (ALGO), Avustralya’da kullanılacak

Avustralya Hayvanat Bahçesi’ne göre, Algorand Blockchain’ini Wildlife Warriors’ın non fungible token (NFT) geliştirmek için benimsedi ve sınırlı dijital koleksiyonların hayvanat bahçesinin 20. yıldönümünü kutlamak için kullanılacağını ekledi. Avustralya Hayvanat Bahçesi, bugün paylaşılan bir basın açıklamasında, NFT projeleri geliştirmeye odaklanan Avustralya merkezli bir teknoloji girişimi olan Meadow Labs ile ortaklık kurduğunu söyledi.

Duyuruya göre, girişim, hayvanat bahçesi yönetiminin tüm Avustralya vahşi yaşamını korumak için farkındalık ve fon yaratma çabalarının bir parçası. Sınırlı NFT koleksiyonu rastgele oluşturulacak, fayda odaklı, belirleyici olmayacak ve projeye yatırım yapacak alıcılara özel olacak. Özellikle, dijital koleksiyon dünya çapında ilgilenen yatırımcılara sunulacak ve NFT, Moonpay aracılığıyla fiat rampa kullanılarak satın alınabilecek. Meadow Labs’ın kurucu ortağı ve CEO’su Martin Kelly “Avustralya Hayvanat Bahçesi ile Web3‘e ilk girişlerinde ve gezegenin vahşi yaşamı ve vahşi yerleri için her seferinde bir NFT ile savaşma misyonlarında ortak olmaktan gerçekten heyecan duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Altcoin, FIFA ortaklığıyla da gündeme gelmişti

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Algorand’ın (ALGO) yerel tokeni, küresel futbol kuruluşu FIFA’nın ALGO’dan sorumlu şirketle ortak olduğunu açıklamasının ardından yüzde çift haneli puanlar kazandı. FIFA Başkanı Gianni Infantino ve Algorand’ın kurucusu Silvio Micali, Los Angeles, California’da bir sponsorluk anlaşması imzaladıktan sonra, son 24 saat içinde Algorand’ın fiyatı yaklaşık yüzde 20 arttı.

Sponsorluk anlaşması, FIFA’nın Kasım ayında yapılacak olan Katar Dünya Kupası öncesinde dört yıllık bir döngü için rekor gelir elde etme yolunda olduğu bir zamanda geliyor. FIFA, bu yılın başlarında, 2021 yılına kadar zaten 6.1 milyar dolar topladıktan sonra 2019-2022 döngüsü için 6.4 milyar dolarlık gelir hedefini aşacağını bildirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir