Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.878
% 3.30
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.878
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Avustralya, Kripto ATM Sayısında 3. Sırada

Kripto ATM

Avustralya, 234 kripto ATM ile İspanyayı geride bırakarak, sıralamada Amerika ve Kanada’dan sonra 3. sıraya yerleşti.

Dünya genelinde kripto bilinirliği gün geçtikçe artıyor. insanların kripto para birimlerine ilgisi, çoğu ülkeyi kripto kavramını benimsemeye itmekte. Bu benimsemeler neticesinde, kripto para kullanıcılarının işlemlerini kolaylaştırmak için bazı ülkeler kripto ATM’lerini geliştiriyor.

Yapılan son araştırmaya göre Avustralya, kripto ATM sayısında 3. sıraya yükseldi.

Avustralya, Kripto ATM Sayısında 3. Sıraya Yükseldi

Coinatmradar’ın verilerine göre Avustralya şu anda 234 kripto ATM’si ile sıralamada 3. sıraya yükseldi. Daha önce 3. sırada 222 kripto ATM’si ile İspanya yer alıyordu.  Sıralamada ABD birinci sırada yer alırken, ikinci sırada Kanada bulunmakta.

Avustralya, 2022 yılının son 3 ayında kripto ATN sayısını ikiye katladı. Ülke son 3 ayda toplam ATM sayısına 99 yeni ATM ekledi. 1 Ocak tarihinde itibaren ise 14 yeni ATM ekleyerek oldukça hızlı davranıyor.

Öte yandan bitcoin’in resmi para olarak kabul edildiği El Salvador’un, 5. sırada yer alması dikkat çekti. Ülke, 1 Ocak tarihinden itibaren yeni bir ATM kurmadı.

Kanada 2.556 ATM ile dünyadaki tüm kripto ATM’lerinin büyük bir oranına sahip konumda. Ayrıca, 2022 yılında yaşanan gelişmeler kripto ATM sayısındaki artışı olumsuz etkiledi. Süre gelen ayı piyasası, ekonomik krizler yeni ATM hızında düşüşe neden oldu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir