Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.946
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.946
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

AVAX CEO’sundan Önemli DOGE, SHIB, Altcoin ve Türkiye Yorumu!

Ava Labs’in kurucusu, CEO’su ve Cornell Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olan Emin Gün Sirer, Bitcoin ve altcoin dünyasına yönelik yorumlar yaptı. Popüler altcoin AVAX’ın arkasındaki Ava Labs’in kurucusu Türkiye’deki kripto para düzenlemeleri, Dogecoin (DOGE) gibi meme coin’ler ve çok daha fazlasından bahsetti. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Emin Gün Sirer’in Türkiye, DOGE ve altcoin değerlendirmeleri

Köşe yazarı Sefer Levent ile konuşan Emin Gün Sirer, Türkiye’deki kripto para düzenlemeleri hakkında olumlu yorumlar yaptı. Sirer’e göre Türkiye için fırsat oldukça büyük. Çünkü kripto para teknolojisi oldukça yeni ve bu altyapı, global çapta henüz tam oturmuş değil. Bu nedenle, altyapıyı en hızlı oturtacak ülkelerin gelişmeyi başarabileceğini, Türkiye’nin de bunlardan biri olacağını düşünüyor. Finansal açıdan gelişmiş Singapur, İsviçre, İngiltere gibi ülkelerin bu alanda henüz gerekli adımları atmamış olduğuna işaret eden Sirer Türkiye’nin hızlı hareket etmesi durumunda bu tarz ülkeleri geçebileceğini söylüyor.

Altcoin yatırımları hakkında da konuşan Sirer, yatırım yaparken araştırmaların iyi yapılması, profesyonellere danışılmaması, fenomenlere veya influencer’lara güvenilmemesi gerektiğini düşünüyor. “Başkasından duyup ne olduğunu bilmediğiniz, anlamadığınız bir şeye para yatırmayın” ifadelerini kullanan CEO, “bir takım şöhretlere de kanmayın” diyerek Dogecoin ve Shiba Inu gibi benzerlerinden bahsediyor. Dogecoin konusunda, aşağıdaki ifadeler kullanıyor:

Bir takım şöhretlere de kanmayın. Mesela ‘Elon Musk alıyor’ diye hikâyesi olmayan Dogecoin veya benzerlerini almayın. Alacağınız para yeni teknoloji içermeli. Bir önceki paranın kopyası olmamalı. Arkasındaki takım kalıcı olmalı. Vizyon sahibi bir grup olmalı. Örneğin Dogecoin’in arkasında kimse yok, hikâyesi yok, kullanım alanı yok, gidecek yeri yok. Musk tweet atacak diye bekle dur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir