Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.415
% 3.41
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.415
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Avalanche, Amazon Web Services İle Ortaklık Kurduğunu Duyurdu.

Avalanche

Avalanche geliştiricisi Ava Labs, 11 Ocak tarihinde blog sayfasında yayınladığı bir duyuruya göre Amazon Web Services (AWS) ile ortaklık kurdu.

Avalanche ağı gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Şirket tarafından kendi blog sayfasında yayınlanan bir duyuruya göre AVAX, düğüm çalıştırmayı kolaylaştırmayı amaçlayan yeni özellikleri uygulamak için Amazon Web Services (AWS) ile ortaklık kurdu.

Yeni özellikler arasında AWS Marketplace üzerinden düğüm dağıtımı, uyumluluk konusunda endişe duyan Dapp geliştiricileri için AWS GovCloud entegrasyonu ve sadece Avalanche alt ağları oluşturma yeteneği yer alıyor.

Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer duyuru yazısında, AWS’nin geçmişte Dapp geliştiricilerinin yazılımlarını test etmek için kolayca düğümler başlatmasına izin verdiği için AVAX ekosisteminin önemli bir parçası olduğunu belirtti. Bu yeni özelliklerin AWS’yi Avalanche Dapp geliştiricileri için daha da kullanışlı hale getirmesini bekliyor.

“Hem bireysel hem de kurumsal geliştiriciler için, kendileri için en mantıklı olan yasal yetki alanında AWS ile anında düğümler oluşturabilmek ve ağları test edebilmek büyük bir nimet oldu. Milyonlarca katılımcıyı neredeyse anında kesinliğe kavuşturabilecek bir protokol uyguladığımız için gurur duyuyorum. Amazon ile yaptığımız çalışmalar Avalanche’ın olumlu etkisini hızlandırabilir.”

AWS, Ava Labs’in ortaklık kurduğu ilk bulut sistemi değil.  Şirket Aralık ayında Alibaba Cloud ile de benzer bir ortaklık kurmuştu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir