Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.584
% 1.89
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.584
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

AstroSwap (ASTRO) Nedir?

Merkeziyetsiz borsaların popülaritesi artmaya devam ediyor. Nispeten yeni ortaya çıkmış bir proje olan AstroSwap da bunlardan biri. Bu yazımızda, AstroSwap nedir, nasıl çalışır, avantajları ve dezavantajları nelerdir, ASTRO coin nasıl alınır gibi soruları yanıtlayacağız. Diğer coinlerle alakalı bilgilendirici yazılarımıza ulaşmak için Coinmuhendisi.com‘u ziyaret edebilirsiniz.

AstroSwap (ASTRO) nedir?

AstroSwap, Cardano blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir merkeziyetsiz borsadır (DEX). Platform, BlueZilla tarafından hazırlanmış ve başka bir DEX olan WagyuSwap tarafından sunulmuştur. Projenin yerel kripto para birimi ASTRO coin’dir. Platform, merkeziyetsiz borsa hizmeti sunmasının yanında çeşitli ürün ve hizmetler de sağlar.

Bunların arasında ilk olarak staking özelliği gelir. AstroSwap kullanıcıları, ASTRO tokenlerini stake ederek pasif gelir elde etme imkânı bulur. Bunun dışında projenin piyango programı bulunur. Proje, işlemleri çok hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi, otomatik olarak likidite kilitlemeyi, yüksek bahis ve çiftçilik getirileri gibi hizmetler sunarak gelişmiş bir DEX olmayı hedeflemektedir.

Cardano ve AstroSwap ilişkisi

DEX, Cardano üzerine inşa edildiği için blok zincirindeki değişimlerden etkilenmektedir. Örneğin; Cardano, geçtiğimiz Eylül ayında, ana ağında akıllı sözleşme özelliğini sundu. Bunun ardından ASTRO fiyatı bir yükseliş trendi başlattı. Cardano ağındaki NFT’ler, dApp’ler, DeFi protokolleri ve diğer ürünlerin sayısı arttıkça ağdaki bir DEX olan ASTRO’nunda değer kazanacağı söylenebilir.

ASTRO coin’in avantajları nelerdir?

En büyük blok zincirlerinden biri olan Cardano ağının üzerine inşa edilmiş en yeni merkeziyetsiz borsalardan biridir ve yenilikçi bir yapıya sahiptir. Platformun yerel tokeni ASTRO staking özelliğine sahip bir tokendir. Staking, yatırımcıların tokenlerini stake ederek pasif gelir elde edebileceği anlamına gelir. Bu nedenle, projenin popülaritesi artabilir. Takas ve piyango gibi özelliklere sahiptir. Bu özellikleri sayesinde yeni kullanıcıları kendine çekebilir.

ASTRO coin’in dezavantajları nelerdir?

Diğer DEX platformları gibi güvenlik açığına sahiptir. Bu nedenle, siber saldırı riski altındadır. Projeye yapılan herhangi bir siber saldırı, milyonlarca dolarlık fonların çalınmasıyla sonuçlanabilir, bu da yatırımcıların güvenini ve varlıklarını kaybetmesine neden olur.

AstroSwap nedir? AstroSwap (ASTRO) nasıl alınır?

Güncel olarak, PancakeSwap ve Gate.io kripto borsaları ASTRO coin’i listelemektedir. Token ile ilgilenen yatırımcılar bu borsalara üye olabilir. Bunun ardından, cüzdan oluşturup içine para yükleyerek ASTRO satın alımı gerçekleştirebilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir