Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.146
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.146
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

ArtNet, NFT Platformunu ArtNFT’yi Başlatıyor

1989 yılında kurulan ve 60 milyonun üzerinde yıllık kullanıcısıyla dünyanın en büyük güzel sanatlar platformlarından biri olan Artnet, NFT dünyasına girdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İnsanların sanatı keşfetmesine, araştırmasına ve toplamasına yardımcı olma konusunda olağanüstü bir üne sahip olan platform için bu, doğal bir ilerlemeydi.

Yılda 70’den fazla küratörlü müzayedeye ev sahipliği yapan Artnet Auctions, Ağustos sonu itibarıyla Artnet Müzayedelerinde satılan işlemlerin değeri bir önceki yıla göre %20 artarak 18,5 milyon USD’ye, gelirleri ise %15 artarak 3,6 milyon USD’ye ulaştı.

Şirketin merakla beklenen NFT platformu ArtNFT’yi piyasaya sürdü. Satışa ArtNFT: Beginnings, isimli kendi NFT projesiyle başlayacak. İlk koleksiyon, günümüzün en ikonik NFT’lerini içeriyor ve eserler, bu teknolojiyi deneyen sanatçılara yansıyor. Platform, NFT’lerin ilk öncülerinden dijital sanatçılara kadar birçok sanatçının eserlerini içeriyor.

ArtNFT, NFT Sanatçıları ve Koleksiyoncuları İçin Öncü Olmayı Hedefliyor

Müzayede Başkan Yardımcısı Colleen Cash konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi;

“Bu sektöre mümkün olduğunca özgün bir şekilde girmeyi hedefledik. NFT topluluğunun değerlerine anlamlı bir şekilde hitap edecek ve geleneksele de aşina olan bir platform oluşturduk.”

Artnet CEO’su Jacob Pabs ise şöyle konuştu;

“NFT dünyası çok yönlü bir topluluk inşa etti ve ArtNFT olarak bu son teknoloji eserleri keşfetmek ve bunlarla etkileşim kurmak için sabırsızlanıyoruz. Bu lansmanla birlikte, dijital sanat dünyasına entegre bir deneyim sunmak için Artnet’in küresel erişimini, bilgi birikimini ve uzman küratörlüğünü birleştiriyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir