Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.921
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.921
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Artırılmış Gerçeklik Teknolojisiyle Uyumlu İlk Kripto Para Birimi: Tetrix Token

Son zamanların popüler kavramlarından birisi olan Metaverse yani artırılmış gerçeklik teknolojisi ile dünyanın her yerinden insanlar arasında para transferi yapmak artık mümkün.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Metaverse, insanların internet üzerinden erişebilecekleri paylaşılan sanal dünya ortamları olarak gösterilebilir. Metaverse, sanal gerçeklik veya artırılmış gerçeklik kullanılarak daha gerçekçi hale getirilen dijital alanları ifade eder. İlk olarak 1992 yılında bir romanda kullanılmış bir kavramdır. Daha sonra sinema ve oyunlarla hayatımızda daha çok yer etmeye başlamıştır.

“Metaverse” kelimesi, “meta” (ötesi) ve universe (evren) kelimelerinin bir birleşimidir. Terim tipik olarak, algılanan bir sanal evrene kalıcı, paylaşılabilen, 3B sanal alanlardan oluşan gelecekteki internet kavramını tanımlamak için kullanılır.

Neden Tetrix XTR?

Dünyanın ilk blok zinciri tabanlı, yüksek performanslı teknoloji geliştirme platformu olan XTR VR kutusu, olağanüstü bir blockchain yazılım deneyimi oluşturmak için hem blok zinciri teknolojisini hem de geleneksel teknolojideki endüstri uzmanlarının deneyimlerini kullanır. XTR VR kutusunun günlük hacmi, günlük 4.000’den fazla aktif kullanıcıyla 10 milyon USD civarında olması hedefleniyor. Tetrix Token ayrıca, birden fazla sosyal kanalda aktif olarak bulunan blok zincirindeki en büyük topluluklara sahiptir.

Bu platformun güçlü sosyal unsuru, topluluğu birbirine bağlar. Yatırımcılara, platforma fırsat vermek için devam etmelerini sağlar. Sonunda, tüm şirketleri, çalışanları ve işletme varlıklarını, işi gerçekten verimli, şeffaf ve güvenilir hale getirecek birleşik bir blok zinciri ekosistemine entegre etmeyi amaçlamaktadır.

XTR ağı topluluğu, dünyanın önde gelen blok zincir uygulama geliştirme platformu olma yolundaki yolculuğunda platforma katılırken bir bütün olarak fayda sağlayacak. Yazılımı ne kadar çok kullanıcı kullanırsa, o kadar çok token madenciliği yapılabilecek. Kullanıcılar, platformdaki belirli BApp’lere bağlılıklarını gösterebilecek ve token’ları bireysel BApp’lere bağlı olarak çıkarabilecek.

Token Ekonomisi

TRC20 tabanlı bir yardımcı program token’ı olan XTR token, bir Tetrixtokenorm token’ıdır. XTR sahipleri, platformun temel kullanıcı tabanıdır ve token’a sadık destekleri için sayısız avantaj elde edecekler. Vegas Yazılım geliştirme kuruluşlarının VIP misafirleri gibi, XTR token sahiplerine de blockchain telif hakkı gibi davranılacaktır. XTR token’ları yalnızca Ön Satış, ikincil piyasalar, airdroplar ve promosyon etkinlikleri aracılığıyla kazanılacaktır. Aşağıdaki XTR kullanım durumlarının kapsamlı olmayan bir listesi yer almakta:

Staking ve yönetim hakları: XTR, kullanıcı tabanını hem trader’lar hem de topluluk üyeleri olarak katılmaya aktif olarak teşvik edecektir. Kullanıcılar, XTR platformunun yönetimine katılmak için XTR token’larını ve XTR Power’ı kullanabilecekler. XTR, bilgili ve ilgili bir topluluğu teşvik ederek, elde tutma oranlarını iyileştirebilir ve oyuncuların geri bildirimlerine yanıt olarak platformun büyümesini sağlayabilir.

Kaynak tüketimini azaltmak: XTR platformu, TRON’un altyapısından yararlanarak minimum maliyete sahip olacak olsa da, büyük bir kullanıcı tabanına hizmet eden yüksek hacimli trader’lar ve BApp’ler, XTR’yi tutmaktan ve stake etmekten faydalanmaya devam edecek. XTR’yi tutmak, her işlem için harcanan kaynak sayısını azaltacaktır.

Özel fırsatlar ve deneyimler: Platformda son zamanlarda düzenlenen Binance Charity Poker Kupası, kullanıcılara Spencer Dinwiddie, CZ, Justin Sun ve daha fazlası gibi ünlülerle birlikte oynamaları için hayatlarında bir kez karşılaşabilecekleri bir fırsat verdi. Gelecekte, XTR token’ı, başka hiçbir platformda erişilemeyen benzer fırsatlara erişim sağlayacaktır.

XTR Power için Stake: XTR token sahipleri, XTR Power için stake yaparak token’lrının değerini en üst düzeye çıkaracaktır. Bir kullanıcının XTR Power’ı, stake edilen XTR miktarıyla doğru orantılı olacaktır. Staking, akıllı sözleşme yoluyla gerçekleşecek.

Stake Ödüllerinin Dağılımı: XTR platformunu mümkün kılanlara ödülleri yeniden dağıtmak için XTR kullanılacaktır. Kesin stake ve dağıtım mekanizmaları, proje lansmana yaklaştıkça daha ayrıntılı olarak iletilecektir. Ödül, platformun faaliyetlerinden elde edilen gelirin bir yüzdesi şeklinde dağıtılacaktır. Ödül dağıtımı, kullanıcıların atlayabileceği yapay çemberler olmadan otomatik olarak gerçekleşecek.

Neden Tron?

XTR, TRON’un tüm zincirlerde önde gelen blockchain uygulamaları geliştirme platformu olmak için “gerçekten merkezi olmayan bir İnternet” kurma tutkusunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Firma açısından TRON, dünyanın en büyük blok zinciri tabanlı işletim sistemlerinden biri haline gelerek beklentileri karşılamayı başardı. Hizmet verilecek topluluk için mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sağlama amacıyla TRON’un yüksek verim ve ölçeklenebilirliğinden yararlanma amaçlanıyor.

Blockchain teknolojisi modern toplumda çoğaldıkça, XTR, günlük tüketiciyi eğiterek ve eğiterek kitlesel benimsemeyi sağlamaya yardımcı olacaktır.

Tetrix geleceği inşa etmeyi amaçlıyor. Satışlar 7 ülkede başlayacak. Sanal gerçeklik gözlükleriyle oyun platformlarında ve sinemalarda Tetrix Token ile ödeme yapılabilecek. Firma şirketler ve platformlarla anlaşmalarının da hazır olduğunu ifade ediyor. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir