Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.185
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.185
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Arizona Eyalet Üniversitesi, Metaverse’e Adım Atacak

Arizona Eyalet Üniversitesi (ASU), spor videoları ve etkinlik biletleri NFT’leri başlatabilir. Üniversite ayrıca metaverse’te dersler vermeyi planlıyor.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük devlet üniversitelerinden biri olan Arizona Eyalet Üniversitesi (ASU), Metaverse ve Web3 ekosistemlerine katılmayı planlıyor. Ayrıca, etkinlik biletlerinin ve sertifikalarının doğrulanması için NFT’lerden yararlanmayı düşünüyorlar.

Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) yapılan bir dizi ticari marka başvurusu, üniversitenin gelecekteki tekliflerinin NFT’leri ve sanal gerçeklikte konferanslar düzenlemeyi içerebileceğini ortaya koydu. ASU, hem kurum içi etkinlikler hem de öğrencilerinin kampüsünde bu tür dijital koleksiyonlar yayınlamayı amaçlamaktadır. Üniversitenin önemli spor olaylarını gösteren NFT’lerin de gün ışığına çıkması bekleniyor. Metaverse’de sanal sınıflar, toplantılar ve diğer projeleri yürütmek, enstitü tarafından belirlenen bir başka hedeftir.

Yakın tarihli bir tweet’te, ticari marka avukatı ve Gerben Perrott’un Kurucusu Josh Gerben, söylentileri doğruladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir