Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.665
% 4.40
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.665
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Argo Blockchain, Yatırımcıları Yanıltmakla Suçlanıyor

Argo Blockchain

Argo Blockchain hakkında, bir halka arz sırasında yatımcılara yanlış beyanlarda bulunduğu gerekçesiyle topla dava açılıyor.

Kripto platformları uzun zamandır çeşitli soruşturma ve dava süreçleriyle karşı karşıya. Açılan bazı soruşturmalar ülkelerin düzenleyici kurumları tarafından yürütülmekte. Bazı platformlar ise geçmişte yaşanan işlemlerden dolayı kendi kullanıcıları tarafından dava ediliyor.

Kullanıcılar tarafından platformlara açılan toplu davalara bir yenisi daha eklenmekte.

Argo Blockchain Yatırımcıları Toplu Dava Açıyor

Kripto madencilik firması Argo Blockchain yatırımcıları, bir halka arz sırasında yanlış bilgilendirme yapıldığını gerekçe göstererek şirkete dava açtı.

26 Ocak’ta açılan dava, Şirketi, bazı yöneticileri ve yönetim kurulu üyelerini hedef alıyor. Yatırımcılar firmanın, sermaye sıkıntıları ve elektrik ücretlerindeki artışa karşı bilgilendirme yapılmadığını savunmakta.

Yatırımcılara göre, işletme bilinenden daha az sürdürülebilir.  Bu nedenle madencilik firmasının mali durumunun abartıldığına inanılıyor.

Argo 3 Ocak’ta Nasdaq’ın listeleme kuralına yeniden uyum sağladı. Bu kural, bir şirketin art arda 10 işlem günü boyunca minimum kapanış teklif fiyatını 1 $ olarak tutmasını gerektiriyor.

Şirket, ayı piyasası ve kripto madencilerinin karşı karşıya olduğu zorlu koşullar nedeniyle bazı kararlar aldı. 28 Aralık 2022’de, amiral gemisi madencilik tesisi Helios’u dijital varlık yatırım yöneticisi Galaxy Digital’e 65 milyon dolara satacağını duyurdu.

Ayrıca kripto madencileri geçtiğimiz yıl oldukça zor bir yıl geçirdi. 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir