Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.108
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.108
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Argo Blockchain Nasdaq İşlemlerini Askıya Aldı

Argo Blockchain

Bitcoin madencilik şirketi Argo Blockchain, son bir duyuruya kadar ABD borsası Nasdaq’ta işlemlerin geçici olarak askıya alınmasını talep etti.

İngiltere merkezli şirket, bu ayın başlarında şirketin web sitesinde yanlışlıkla ABD’de 11. Bölüm iflas koruması için gönüllü olarak başvuruda bulunduğunu belirten taslak belgeleri yayınlamıştı. Şimdi ise Nasdaq’ta işlemlerin geçici olarak askıya alınmasını talep etti.

Londra Borsalarında da işlem gören şirket, Londra borsaları için herhangi bir talebi olmadı. Yapılan açıklamada, işlemlerin Çarşamba günü devam etmesinin beklendiği belirtildi.

Argo Blockchain açıklamasında, bazı varlıklarını satmak ve kaynak finansmanını güvence altına almak için “üçüncü bir tarafla ileri düzeyde müzakereler” yürüttüğünü belirtti.

Şirket 12 Aralık’ta yaptığı açıklamada, “Şirket, ABD’de gönüllü bir 11. Bölüm iflas başvurusu yapılmadan tüm işlemleri tamamlayabileceğinden umutludur, ancak şirketin böyle bir başvurudan kaçınabileceğine dair bir güvence yoktur” dedi.

Argo Ekim ayında, bir finansman anlaşmasının başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından para toplayamaması halinde nakit akışının negatif olacağı uyarısında bulunmuştu. Şirket o zaman yaptığı açıklamada, bu senaryoda faaliyetlerini durdurmak zorunda kalacağını da belirtmişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Argo Blockchain Nasdaq İşlemlerini Askıya Aldı” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin Madencilik Şirketi Argo Blockchain İflastan Kurtuldu | Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir