Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.064
% 3.55
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.064
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Araştırmacı: Piyasalar Yükselirken, Bu 5 Altcoin’e Odaklanın!

Araştırmacı Khashayar Abbasi, kripto piyasalar iyileşirken izlenmesini tavsiye ettiği popüler altcoin projeleri üzerinde duruyor. Bitcoin yükselirken, altcoinler de ilgi gördü ve fiyatlarını yükseltti. coinmuhendisi.com olarak göz önünde bulundurulması gereken ilk beş altcoin projesine yakından bakıyoruz.

5 altcoin projesi hangileri ?

Shiba Inu. Shiba Inu, daha geniş kripto pazarlarındaki bir toparlanmanın ortasında meme coinler için öncülük ediyor. Yazım sırasında, SHIB son zamanlardaki en düşük seviyelerinden %70’in üzerinde bir artışla haftanın en iyi performans gösteren varlıklarından biri haline geldi. Bu son artış, geliştiricilerin, mağazalarını Shiba Inu temalı görüntü ve ürünleri içerecek şekilde yeniden markalamayı kabul eden bir İtalyan fast-food zinciri olan Welly’s ile bir ortaklık ilan etmelerinden günler sonra geldi.

Mina Protocol. MINA, sadece 22 KB boyutunda dünyanın en hafif blockchaini. Bu, ağda yapılan her işlemle birlikte artan, yüzlerce gigabayt depolama alanı kaplayan Bitcoin ve Ethereum gibi ağır emsalleriyle tam bir tezat oluşturuyor. MINA’nın fiyatı son zamanlardaki en düşük seviyelere göre %50’nin üzerinde arttı. Araştırmacıya göre önümüzdeki birkaç hafta için planlanan altyapı yükseltmeleriyle daha da yükselebilir.

Osmosis (OSMO), Cosmos ekosistemi için oluşturulmuş merkezi olmayan bir değişimdir. Proje yıla sert bir başlangıç ​​yapmış olsa da, son zamanlardaki en düşük seviyelerinden yaklaşık %30 arttı ve daha fazla yukarı hareket için hazır görünüyor. Cosmos ekosistemindeki projeler, piyasadaki diğer kripto paralardan daha iyi performans gösterdikleri için son haftalarda yeni ilgi gördü.

Near Protocol (NEAR). NEAR, merkezi olmayan bir akıllı sözleşme platformu ve Ethereum’un rakibidir. Ucuz ve hızlı işlemler sunan NEAR, son haftalarda birçok kripto meraklısının dikkatini çekti. NEAR, diğer projelere kıyasla fiyatını iyi tuttu ve şu anda son zamanlardaki en düşük seviyelerinden %40 arttı. Yakın zamanda başlatılan 800 milyon dolarlık hibe fonu ile bu, araştırmacıya göre ileriye dönük izlemeye değer bir proje.

Helium (HNT), tüm dünyada bulunan nodelar ağı üzerinden iletişim kurmak ve veri göndermek için kablosuz cihazları kullanan, Nesnelerin İnterneti (IoT) için merkezi olmayan bir ağdır. HNT ayrıca son zamanlardaki en düşük seviyelere göre %60’ın üzerinde bir artışla geçen haftanın en iyi performans gösteren varlıklarından biri oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir