Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.899
% 4.05
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.899
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Araştırma şirketi, Güçlü Yatırımcıların Kripto Paralara Yöneldiğini Gösterdi

Araştırma şirketi Coalition Greenwich

Araştırma şirketi Coalition Greenwich, yaptığı bir araştırma sonucunda yüksek varlıklı müşterilerin kripto paralara ilgi duyduğunu açıkladı.

Küresel ekonomiden bağımsız olarak kripto paralar, gelişmekte olan ve benimsenmeye başlayan bir mecra haline geldi. Teknolojinin gelişmesi ve yeni bir dönemin başlaması da önemli etmen oldu. Kripto paraların bu denli gelişimi, kripto piyasasının çalkantılı süreçlerini de beraberinde getirdi. Artan yatırımcı kitlesi ve kötü oyuncuların bunu kullanması, kripto ayı piyasasını körükledi. Ancak araştırma şirketi Coalition Greenwich, yüksek varlıklı müşterilerin yüzde 92‘sinin kripto paralara ilgi duyduğunu ortaya koydu.

ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ EĞİTİMİ

Coalition Greenwich, Kripto Paralar ile İlgili Bir Araştırma Yaptı

Araştırma şirketi Coalition Greenwich, Talos ile birlikte yüksek varlıklı müşterilerin kripto paralara olan ilgisini araştırdı.

Çalışmanın sonucunda, bu müşterilerin kripto para piyasasında yaşanan korku havasından etkilenmediği ortaya çıktı. Araştırma, ABD‘de 537 mali müşaviri kapsadı. Bu kişilerin yüzde 35‘inin kripto paralara ilgisi son bir senede oldukça artış gösterdi. Kalan kişilerin yüzde 30‘u ise kripto varlıklarının olduğunu belirtti.

Bu çalışma hakkında yorum yapan şirket, mevcut piyasa koşullarının kripto para benimsenmesini etkilemediğini açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir