Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.986
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.986
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Apple Efsanesi, Bu Altcoin’leri Eleştirdi ve Bitcoin’e “Saf Altın” Dedi!

Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak, son günlerde vermiş olduğu bir röportajda lider kripto Bitcoin için övgü dolu ifadeler kullanıyor ve onu ‘saf altın matematiği’ olarak nitelendiriyor. Öte yandan bir çok kripto para’nın dolandırıcılık odaklı olduğunu düşünüyor. Ayrıntılar için Coinmühendisi.com okumaya devam ediniz.

Steve Wozniak: Birçok altcoin projesi “soygun”

Bununla birlikte, efsanevi elektronik mühendisi ve bilgisayar programcısının, daha geniş kripto para birimi endüstrisi hakkında Bitcoin için taşıdığı olumlu hissiyattan eser yok. Bahsettiğimiz röportajda Steve Wozniak, birçok altcoin projesinin “soygun” olduğunu iddia ediyor ve günlük olarak yaratılan çok sayıda kripto para birimine dikkat çekiyor.

Steve Wozniak, Elon Musk’ın bir meme coin’i olan Dogecoin’i (DOGE) parlatmasından da bildiğimiz bir konuya da değiniyor. Apple’ın kurucu ortağı, token yaratıcılarının ünlülerin onaylarıyla alıcıları cezbetmeye çalıştığını söylüyor ve biraz ponzi iması da taşıyan şu açıklamayı yapıyor:

Şu anda ortaya çıkan çok sayıda kripto para birimi var. Herkes yeni bir tane yaratabiliyor ve  onunla ünlü bir yıldıza da sahip olabiliyor. Görünüşe göre, en erken aşamada, kuruş değerindeyken yatırım yapmak isteyen insanlardan bir sürü para topluyorlar.

Steve Wozniak, aynı zamanda, başka bir Apple’ı tespit etmek zor olduğu için yatırımcıları başlangıç ​​kurucularına iyimser yaklaşmaya çağırıyor:

Onlar başka bir Apple olabilir ve henüz göremiyorsunuz. Bunu bir elektronik tabloda hesaplamanın bir yolu yok.

Steve Wozniak, hükümetlerin Bitcoin (BTC)’yi yasaklayacağını düşünüyor

Coinmühendisi.com  haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, Steve Wozniak, Forbes Mexico ile yaptığı son röportajda Bitcoin (BTC)’yi ‘en şaşırtıcı matematik mucizesi’ olarak da nitelendirmişti. Ancak efsane isim geçtiğimiz Ekim ayında, kripto piyasasını bekleyen bir tehlikeyi de hatırlatmış ve hükümetlerin Bitcoin’i yasaklayacağını tahmin etmişti. Steve Wozniak, konuyu şu şekilde açıklamıştı:

Sorun şu ki, hükümetler asla kontrollerinden çıkmasına izin vermeyecek. Her şeyin kripto ile yapıldığı bir noktaya geldiyse ve gözlem ve vergilendirme için hükümetlerden geçmediyse…hükümetler buna izin vermezdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir