Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.271
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.271
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

ApeCoin’den Bir Müjde Daha: Ünlü Şirket Sepete Ekliyor!

Krediler ve günlük dijital varlık kazançları sunan kripto para şirketi Nexo, ApeCoin (APE)’i platformuna entegre edeceğini duyurdu. Firma, müşterilerin bağlılık düzeyine bağlı olarak yıllık yüzde 12’ye varan bir yatırım getirisi sözü verdi.

Nexo, ApeCoin (APE)’i entegre edeceklerini açıkladı

Kripto para şirketi tarafından kısa bir süre önce yapılan basın açıklaması, Nexo’nun yakın zamanda piyasaya sürülen kripto para birimini getiri platformuna tanıtarak Yuga Labs’ın gelecek planlarından yararlanmak istediğini ortaya koyuyor. Sadakat katmanlarına bağlı olarak, kullanıcılar Nexo’ya yatırdıkları ApeCoin (APE) miktarı üzerinden yüzde 7 ila 12’ye kadar yatırım getirisi elde edebilecekler.

Hali hazırda Nexo’da mevcut olan ApeCoin (APE)’i kullanıcılar satın alabilir, üstüne ekleyebilir, kazanabilir, takas edebilir ve ödünç alabilir. Varlığı satın aldıktan sonra firma, her işlemde yüzde 0,5’e kadar geri ödeme sözü verdi. Şirket ayrıca, APE’i Nexo platformuna aktarırken herhangi bir ücret talep etmeyeceğini de ekliyor. Kripto şirketi Nexo, BTC, USDT, USDC, USDx, EURx ve GBPx dahil olmak üzere APE için altı işlem çiftini etkinleştirdi.

ApeCoin’in piyasaya sürülmesinin sebepleri

ApeCoin (APE)’in yaratıcıları tarafından piyasaya sürülen Bored Ape Yacht Club çeşitli ünlülerin bu tür dijital koleksiyonları satın alması ve bunları Twitter profil resimleri olarak koymasıyla tartışmasız en çok konuşulan ve popüler NFT koleksiyonu haline geldi. Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere bu isimlerden bazıları efsanevi hip hop sanatçısı Eminem, tenisçi Serena Williams, Justin Bieber, Neymar ve Madonna oldu. Tüm bu örnekler yüz binlerce dolar değerinde ETH’ye satıldı.

Projenin arkasındaki ekip olan Yuga Labs, mart ayı ortasında, toplam arzın belirli bir kısmı BAYC sahiplerine airdrop yoluyla dağıtıldığından daha da fazla insanı çeken yerel bir kripto para birimi başlatmaya karar verdi. Şu an itibariyle yaklaşık 15 dolarlık bir fiyat etiketi ile ApeCoin, piyasa değerine göre en büyük 100 token arasında hızla yerini buldu. Binance gibi önde gelen birçok kripto borsasında listelenen APE’in Nexo entegrasyonu, oldukça yeni olan altcoin’deki önemli büyümeyi gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir