Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.779
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.779
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

ApeCoin’de Önemli Oylama: APE Haberle Sert Yükseldi!

ApeCoin topluluğu, ApeCoin (APE) staking ve yönetişim reformu ile ilgili üç öneri oyluyor. APE fiyatı için bir yükselişi sinyali onarabilir mi cevaplayalım…

ApeCoin topluluğu staking için oy kullanıyor

Yapılan oylamada, APE staking teklifleri AIP-21 ve AIP-22 sırasıyla %91,55 ve %91,17 lehte oy aldı. AIP-7 ise yeniden düzenlenmesi konusunda %99,5 geçer oy aldı. APE ve Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT ekosisteminde stake yapmak ve ayrıca formatını değiştirmek APE’nin popülaritesini artırmaya yardımcı olabilir. Ek olarak, ApeCoin’in kendisini Web3 ve NFT alanında tercih edilen token olarak belirlemesinin yolunu açıyor.

ApeCoin topluluğu, staking ve forum yeniden yapılandırma tekliflerini onayladı

ApeCoin DAO Perşembe günü yaptığı açıklamada, AIP-21/22 stake tekliflerinin ve AIP-7 forum yeniden düzenleme teklifinin ApeCoin topluluğu tarafından yapılan büyük bir oylamanın ardından kabul edildiğini duyurdu. Üç AIP, 15 milyondan fazla ApeCoin (APE) aldı.

  • AIP-21, APE ve BAYC NFT ekosistemi için bir staking prosedürü sunar. APE, BAYC, MAYC ve BAKC NFT’lerin mevcut ve potansiyel kullanıcılarını ilk 12 aylık dönemde APE almaya teşvik eder. Ek olarak, paylaştırılmış NFT’lerin pazarlanabilir kalmasını ve BAYC ekosisteminin genişlemesinin varlık kilitlenmesinden zarar görmemesini sağlar.
  • AIP-22, stake havuzları için toplam APE tahsisi ile üç yıllık bir stake süresi önerir. Üç yıl boyunca tüm APE arzının %17,5’inin stake edilmesini öneriyor.
  • AIP-7, ApeCoin forumunun yapısında bir reform önermektedir. Amaç, teklif sürecini, yönetimi, eğitim fırsatlarını ve topluluğu geliştirmektir. Ek olarak, AIP ile ilgili konular, DAO ile ilgili çalışmalara odaklanan iş akışları ve topluluk gelişimi hakkında tartışmalar sunar.

APE fiyatı yükseliş trendini sürdürüyor

APE 4 Mayıs’ta %20 yükseldikten sonra 15 dolara geri döndü. Yine de, kabaca 26 dolar olan ATH seviyesinin altında. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimi üzere, Otherside metaverse’in çıkışından sonra fiyat düşüşüne rağmen, APE, NFT ve metaverse haberleri arasında popülaritesi arttıkça değer kazanmaya devam ediyor. Staking ve forum yapısı, tüm kullanıcıları teşvik ettiğinden, analistlere göre APE fiyatına olum yansıyabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir