Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.206
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.206
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

ApeCoin, SHIB ve DOGE: Haftaya Bu Seviyeler Bekleniyor!

Son zamanların en popüler coin’lerinden olan ApeCoin (APE), Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE)’de neler olacağı, yatırımcılar tarafından oldukça merak edilen bir konu. Birçok analist, bu altcoin’lere yönelik beklentilerini aktarıyor. Peki, önümüzdeki hafta neler yaşanacak? Beklenen seviyeler neler? İşte detaylar…

Analistler: SHIB fiyatı yükseliş belirtisi gösteriyor

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere geçen hafta, analistler, Shiba Inu boğalarının muhtemelen yüzde 15 ralli yaparak 0.00002861 dolara yükseleceği belirtilmişti. Birkaç gün önce, Shiba Inu fiyatı hedef seviyeye yükselirken boğalar yükseliş ticaret kurulumunu başarıyla doğruladı ve 0.00002957 dolarda yeni bir yükseliş gerçekleştirdi. FXStreet analistlerine göre Shiba Inu fiyatı, dünkü satış sırasında altına düşmeden önce ralli sırasında 100 günlük hareketli ortalamayı kırmayı başardı. Öne çıkan hareketli ortalamalar etrafında dalgalı fiyat hareketinin yaygın olduğunu belirtmekte fayda var. Bu nedenle, boğalar güçlerini koruyabildiler.

SHIB fiyatı, 6 saatlik grafikte yükseliş birleşimi sağlıyor. Birincisi, günlük trend kanalı kırıldı, 0.002630 dolarlık mevcut fiyat paralel kanalın ortalama çizgisinin üzerinde ve göreli güç endeksi 40 seviyesinde bir dip gösteriyor. Bu yükseliş sinyalleri dolayısıyla analistler, SHIB’i açığa satmak isteyenleri uyarıyor. Analistler, 0.0000228 doların kırılamaması durumunda 0.000200 veya 0.00001950 doların görülebileceğini düşünüyor.

Analist: ApeCoin, bu direnç seviyesini kırmalı

ApeCoin hakkında düşüncelerini aktaran analist Jonathan Morgan’a göre, APE’in yükseliş trendini başlatması için belirli bir seviyeyi kırması gerekiyor. ApeCoin fiyatı, Cumartesi seansı boyunca çoğunlukla yatay işlem gördü ve 13.80 ile 12.40 dolar arasında kaldı. Boğalar reddedilirken ayılar bu zayıflıktan yararlanamadı.  Analiste göre şimdi, ApeCoin boğaları için yeni bir uzun fırsat kendini sunuyor.

Morgan, “ApeCoin fiyatı için varsayımsal uzun pozisyon, 13.20 dolarlık bir satın alım durdurma emri, 12.60 dolarlık bir zararı durdurma emri ve 15.20 dolarlık bir kar hedefidir,” ifadelerini kullanıyor.  Ancak mevcut durumun uzun pozisyonu tetiklemeden önce 12.20 dolara düşülmesi durumunda bu denklemin başarısız olacağını savunuyor. Bir analiz aracı olan Ichimoku perspektifinden bakıldığında, ApeCoin fiyatı, 4 saatlik Ichimoku Bulutunun içindedir. Analiste göre bu bulut, kararsızlığı, volatiliteyi ve sayısız diğer olumsuz ticaret davranışını temsil eder. Analist özetle bu bulutun üzerinde 14 dolar veya altında 12.6 dolar kırılmadan net bir çıkış yapılamayacağını düşünüyor.

Analist: DOGE, SHIB’den daha iyi performans gösterebilir

Analist Jonathan Morgan, Dogecoin (DOGE) hakkındaki analizlerini de paylaştı. Analiste göre “Dogecoin fiyatı, bu hafta sonu büyük bir yükselişi tetikleyebilecek önemli bir yükseliş kırılma seviyesine yaklaşıyor. Onaylanırsa, neredeyse bir yıldaki en güçlü yükseliş sinyali olacak.” Yine Ichimoku perspektifinden bakıldığında, DOGE için ideal fiyat hareketinin bir kırılmayı onaylamaya çok yakın olduğunu bildiriyor.

Analist, long pozisyon açısından 0.17 dolarlık bir satın alma durdurma emri, 0.13 dolarlık bir zararı durdurma ve 0.29 dolarlık bir kar hedefi koyuyor. Morgan’a göre 0,17 dolarlık giriş, tetiklenirse, çift zirvenin üzerine çıkılarak kırılma onaylanacak. Aynı zamanda bir ayı tuzağı modeli de oluşacak.  Analist, alıcıların 0.29 dolarda görülen kâr hedefine doğru hareket etmeden önce 0.25 dolardaki kritik psikolojik fiyat seviyesine karşı önemli bir satış baskısının beklenmesi gerektiğini savunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir