Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.375
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.375
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

ApeCoin, AXS ve MATIC: Yakında Bu Seviyeler Görülebilir!

Axie Infinity (AXS) fiyatı keskin bir düşüşe devam ediyor. Fibonacci ve Elliot Dalga Teorisi 1,00 dolarlık bir dip öneriyor. Polygon (MATIC) ise dip seviyelerinden yaklaşık yüzde 43’ün üzerinde sıçrama yaptı. ApeCoin (APE)’ye bakıldığında ise, tüm kripto para piyasasını etkileyen büyük satış baskısından bir şekilde kurtulduğu görülüyor. Analistler bu üç altcoin projesini inceleyerek, teknik fiyat analizleri yaptı ve yakın zamanda görebileceği seviyeleri belirledi. coinmuhendisi.com olarak analist görüşlerini ve bu üç altcoin için beklenen seviyeleri aktarıyoruz:

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity fiyatı, kesin bir piyasa dibi görmeden potansiyel olarak daha da düşebilir. Axie Infinity fiyatı üç net dürtüsel dalga yazdırdı. Elliott dalga teorisi, genellikle üç set darbe dalgası gördükten sonra yüzde 50 ila yüzde 61.8’lik bir geri çekilme seviyesinin oluştuğunu öne sürüyor. Tüm zamanların en düşüklerini ve tüm zamanların en yükseklerini çevreleyen bir Fibonacci düzeltmesi, 1 dolar civarında yüzde 61.8’lik bir geri çekilme seviyesi öneriyor.

AXS fiyatı 1,00 dolara doğru düzeltici grafiği oluşturuyor olabilir. Hedefe ulaşılmadan önce karşı trend yükselişleri olabilir, ancak genel olarak 1,00 dolar fiyat seviyesi, gün içi ticaretle ilgilenmeyen uzun vadeli yatırımcılar için olası bir hedeftir. Mevcut düşüşün sona ermesi için en iyi onay, 44.42 dolarlık bir ihlal olacaktır. Bu fiyat artışı meydana gelirse, boğalar düşüş eğilimini geçersiz kılabilir ve AXS fiyatını 88 dolara geri gönderebilir. Bu da mevcut AXS fiyatından yaklaşık yüzde 200’lük bir artışa neden olabilir.

Polygon (MATIC)

MATIC ‘in daha fazla yukarı yönlü potansiyelin devam etmesi olası ancak, aşağı yönlü riskler endişe kaynağı olmaya devam etmektedir. MATIC fiyatı, günlük ve haftalık Ichimoku göstergelerinde güçlü bir geri çekilme için hazırlanıyor. Sonuç olarak, boğaların 1 doları test etmeden önce kritik 0,80 dolar sevitesini test etmek için nispeten net bir yolu olmalıdır. MATIC için, 0.76 dolarlık bir satın alma durdurma emri, 0.71 dolarlık bir zararı durdurma ve 1,03 dolarlık bir kar hedefi koyulabilir. Giriş ile öngörülen kar hedefi arasındaki aralık nedeniyle, takip eden bir stop emri, girişten sonra elde edilen herhangi bir karın korunmasına yardımcı olacaktır.

İlk olarak, üçlü zirvenin üzerinde bir kırılma olmalı, bu çok önemli bir yükseliş olayı. Ancak, kırılma üçlü tepenin üzerinde üç kutuyu aşamaz. Ardından, fiyat hareketi kırılmadan tersine dönmeli ve başka bir Os sütunu oluşturmalıdır. Ancak bu Os sütunu önceki O sütununun altına düşemez. Son olarak, X’lerin son sütunu oluşur ve giriş, çift tepenin üzerindeki kırılmadadır. Bu kalıbı güçlü yapan şey, açığa satış yapanları nasıl etkilediğidir. Önemli bir direnç seviyesinden çıktıktan sonra bir rallinin başladığını gören açığa satış yapanlar, yeni short pozisyonlar açmak veya mevcut pozisyonlara eklemek için iyi bir nedene sahiptir. Aşağı yönlü riskler de mevcut. MATIC fiyatı için acil tehdit, 2021 Hacim Profilindeki bir sonraki yüksek hacimli düğüme 0.38 dolardan devam eden bir harekettir.

ApeCoin (APE)

ApeCoin kritik direnç seviyelerine yakın alışların azaldığına dair işaretler, herhangi bir yukarı yönlü ivmeyi durdurabilir. Ichimoku göstergesinde ApeCoin fiyat hareketi, çok net bir düşüş eğiliminde. İdeal Ayı Ichimoku Breakout’ta kalıyor ve teknik olarak Ichimoku Bulutunun altına düştüğünden beri ilk geri çekilmeyi gösteriyor. ApeCoin boğaları, 11 dolar ile 12,75 dolar arasında en güçlü dirençle mücadele etmek zorunda kalacak. 11 ile 12,75 dolar arasında direnç seviyeleri şu şekilde:

  • Günlük Tenkan-Sen: 11 dolardan
  • Yüzde 50 Fibonacci düzeltmesi: 11.50 dolardan
  • Ichimoku Bulutunun (Senkou Span A) alt kısmı 11.68 dolar
  • Ichimoku Bulutunun zirvesi (Senkou Span B) 12,75 dolar

ApeCoin fiyatı 12.75 dolar veya üzerinde kapanabilirse, yeni bir yükseliş trendine giden yol önemli ölçüde kolaylaşır. Bununla birlikte, 15 Mayıs’taki bir Kumo Twist, küçük bir yükselişe işaret edebilir ve ApeCion fiyatı için herhangi bir yukarı yönlü potansiyeli sonlandırabilir. Ek olarak, ApeCoin fiyatı 12.75 doların üzerinde kapansa bile, İdeal Boğa Ichimoku Breakout onaylanmayacaktır. Uzun bir yükseliş genişleme aşamasına işaret eden İdeal bir Ichimoku Yükselişi için – APE, Kijun-Sen’in üzerinde kapanmalı ve Chikou Yayılımı açık alanda olmalıdır. Bu, ApeCoin fiyatı 23.85 dolar veya üzerinde bir günlük kapanışa sahip olana kadar gerçekleşmeyecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir