Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.359
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.359
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Anyswap Nedir? ANY Coin Nasıl Alınır?

Anyswap nedir? Anyswap (ANY), kullanıcıların zincirler arası kripto para ticareti yapmasını mümkün kılan, DeFi odaklı bir Blockchain projesidir. Bu makalede Anyswap nedir, ne sunar, ANY coin nedir, nasıl alınır, ne için kullanılır gibi sık sorulan soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. coinmuhendisi.com olarak, sizin için derledik. Gelin projeyi birlikte inceleyelim.

Anyswap nedir?

2020 yılında kurulan Anyswap, blok zincirleri arasında çapraz kripto para ticaretini mümkün kılmayı amaçlayan bir Blockchain projesidir. Proje, kullanıcıların tokenlerini farklı platformlar arasında takas etmesine olanak tanıyan bir DeFi protokolü olarak çalışır. Protokol, XRP gibi büyük kripto para birimleri de dahil olmak üzere, kripto paraların %95’ini destekler. Platformun bir merkeziyetsiz borsası (DEX) bulunur. Bu borsada kullanıcılar, kripto para alım-satım işlemleri gerçekleştirebilmektedir.

Protokolde bulunan akıllı sözleşmeler, güvenliği artırmak ve bireysel kullanımı kolaylaştırmak için kullanılır. Fusion Network aracılığıyla desteklenen protokol, varlıkların güvenliğini korumak amacıyla “özel anahtar parçalama” yöntemini kullanır. Kullanıcıların yaptığı ticaret ve takas işlemleri sırasında bu parçalar asla birleştirilmez. Böylece, kullanıcıların güvenli bir biçimde varlık ticareti ve transferi gerçekleştirmesi mümkün olur.

ANY coin nedir? Ne için kullanılır?

ANY coin, Anyswap projesinin yerel kripto para birimi olarak çalışan bir tokendir. Token, Ethereum Blockchain üzerinde ERC-20 akıllı kontratıyla oluşturulmuştur ve 100 milyon adet ile sınırlandırılmış bir maksimum arza sahiptir. İşlem hacmi büyük kripto paralardan biri olan ANY, ağ içerisinde çeşitli kullanım durumlarıyla öne çıkar. ANY coin sahipleri, platformun yönetimine katılabilir. Bu, alınan kararlarda oy verme ve topluluğa teklif sunma gibi özellikleri kapsar. 

Bunun yanında yönetişim tokeninin sahipleri, projenin DEX’inde hangi kripto paraların listeleneceğine karar verme hakkına sahiptir. Protokolün kullanıcıları, platform üzerinde gerçekleştirdikleri işlemler karşılığında token ile ödüller kazanabilir. ANY, madencilik, ödül veya satın alım yöntemleri ile elde edilebilen bir kripto paradır. Yazının yazıldığı sırada ANY coin, 243,2 milyon dolar civarında bir piyasa değerine sahipti ve en büyük 244. kripto para birimi konumundaydı. Buna ek olarak, tokenin maksimum arzının %19’una denk gelen 18,6 milyon adet ANY dolaşımdaydı.

ANY coin nasıl alınır?

Mevcut olarak ANY coin; Binance, Crypto.com, Gate.io ve Mandala Exchange gibi kripto para borsaları tarafından desteklenmektedir. Anyswap projesiyle ilgilenen yatırımcılar, bu borsalardan birine üye olup cüzdanlarına dolar ve lira gibi itibari bir para birimi yatırarak tokeni satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir