Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.317
% 2.11
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.317
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Anonim XRP Balinası, Binance’e 40 Milyon XRP Taşıdı

Anonim bir XRP balinası, Binance’e 40 milyon XRP taşıdı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Zincir üstü verilere göre sonu “kskkhi” ile biten anonim bir cüzdan, dünyanın en büyük kripto varlık alım satım platformu olan Binance’e 40 milyon XRP transfer etti. Şu anda anonim cüzdan yaklaşık 13 milyon XRP tutuyor. Cüzdan ayrıca kendisinden önemli ölçüde daha fazla XRP tutan başka bir bilinmeyen cüzdandan bu büyük işlemden sadece bir gün önce 40 milyon XRP almıştı.

Kaynak: Bithomp

İkinci cüzdanda şu anda 156 milyon XRP bulunuyor. Söz konusu anonim cüzdanın daha önce de büyük miktarlı XRP transferleri gerçekleştirmesi onun bir kripto varlık alım satım platformu ile ilişkili olabileceğini akla getiriyor.

XRP’de Son Durum

XRP de piyasanın geri kalanı gibi, koronavirüs varyantı sonrası ortaya çıkan satışın yaralarını sarmaya çalışıyor. Son 7 günde yaklaşık %10 düşen XRP son 24 saatte %5 değer kazanarak kayıplarının bir kısmını geri almayı başardı. XRP yayın saati itibariyle 0.97 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir