Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.991
% 2.58
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.991
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Animoca Brands’in Japonya Kolu, Web 3.0 Dünyasına Yeni Hizmetler Getirmeyi Planlıyor

Hong Kong merkezli oyun yazılımı ve risk sermayesi şirketi Animoca Brands’in Japon stratejik yan kuruluşu, ülkenin özel fikri mülkiyeti (IP) ile Web 3.0 ekosistemi arasında köprü kurmak için çalışmalara başladı.

Bağlı kuruluş Animoca Brands KK, Japon IP sahipleri için, NFT’ler gibi Web 3.0 içeriğini başlatmak için blok zinciri destekli bir platform inşa edecek.

Bandai Namco, Square Enix ve Sega gibi Japonya’nın popüler video oyunu IP sahipleri, NFT’ler ve metaverse konusunda heyecanlarını dile getirdi, ancak bazı şirketler hayranlardan gelen tepkilerden sonra ilgilerini bu alandan çekti.

Geçen ay, Animoca Brands Japonya Tokyo merkezli MCP Asset Management tarafından kurulan bir başlangıç ​​turunda yaklaşık 10 milyon dolar toplamıştı.

Animoca’nın Japonya’ya girişi, Japonya’nın dünya çapında popüler olan içeriklerinin bir kısmının NFT ve metaverse trendlerine katılmasına izin verecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir