Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.995
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.995
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Animoca Brands, Metaverse Fonu Kuruyor

Animoca Brands, Metaverse Fonu Kuruyor

Şirketin kurucu ortağı ve İcra Kurulu Başkanı Yat Siu’nun yaptığı açıklamaya göre, Hong Kong merkezli blockchain oyun grubu Animoca Brands, Metaverse işletmelerine yatırım yapmak için 2 milyar dolara kadar bir fon başlatmayı planlıyor.

Tokyo’da Nikkei Asia ile yaptığı bir röportajda Yat Siu, şirketin Metaverse ve web3 alanına odaklanan  Animoca Capital adlı bir fon kurmayı planladığını ve ilk yatırımının gelecek yıl yapılması beklendiğini söyledi.

Animoca Brands Başkanı Yat Siu’nin açıklaması tam olarak şöyle;

Metaverse ve NFT’leri kapsayacak şekilde bir fon oluşturmayı düşünüyoruz. Fon için yeterli miktarda kaynak henüz toplanmadı. Yatırımların amacı kar elde etmek değil, Web3 ekosistemini geliştirmek ve aktif bir pazar oluşturmak.

2014 yılında kurulan Animoca Brands, blockchain teknolojisini kullanan merkezi olmayan bir internet ortamı sunmayı hedefleyen Web3 teknolojisinin öncüsü olmak istiyor. Şirket, popüler NFT pazar platformu OpenSea ve Dapper Labs gibi Web3 işletmelerine bir çok yatırım yaptı.

Animoca’nın yatırımcıları arasında Singapur devlet fonu Temasek, ABD’li şirket GGV Capital ve Güney Kore’li şirket olan Mirae Asset Management yer alıyor. Animoca Brands yaklaşık 5 milyar doların üzerinde bir değere sahip.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir