Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.726
% 0.18
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.726
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Analistten Metaverse Coin Tahmini: Bu 10 Altcoin Kazandıracak!

Piyasada her biri benzersiz projeler, çözümler, oyunlar vb. sunan yüzlerce metaverse coin projeleri var. Analiste göre bazı metaverse kripto para birimleri, henüz potansiyel fiyatlarına ulaşmaya yaklaşmadılar bile. Peki hangi metaverse coin projeler değer kazanacak ve çok kazandıracak? coinmuhendisi.com olarak, uzun vadeli yatırım yapılabilecek ve çok kazandıracak 10 metaverse altcoin projesini aktarıyoruz.

İşte çok kazandıracak 10 metaverse coin :
Avalanche (AVAX) ve Shiba Inu (SHIB)

Listemizdeki ilk sıra, akıllı sözleşmeler için özel olarak oluşturulmuş bir blockchain projesi olan Avalanche var. Aslında, Avalanche, kesinleşme süresi söz konusu olduğunda en hızlı proje olduğunu iddia ediyor. Bu unvanı gerçekten hak edip etmediği önemsizdir ancak gerçek şu ki, son derece hızlı, kullanımı çok ucuz ve hepsinden önemlisi, çevre dostudur. Kripto endüstrisinin dünyayı kirletmedeki rolüne ilişkin artan farkındalık, çevreye zararlı projelere yönelik birçok eleştiriye yol açtı. Çevre dostu teknolojisiyle Avalanche, Ethereum gibi projelere karşı zaten bir avantaj elde etti. Şimdi, dApp’ler için en iyi zinciri isteyen herkes, dApp’lerini benimseme şansları daha büyük olduğundan, yalnızca daha iyi, daha hızlı bir zincir nedeniyle değil, aynı zamanda bu zincirin çevre dostu olması nedeniyle de Avalanche’ye yönelecektir. Tüm bu yönleriyle Avalanche (AVAX), analistin listesindeki en çok kazandıracak metaverse coin projelerinden biri oldu.

Analistin listesindeki bir diğer metaverse coin ise Shiba Inu. Shiba Inu, gerçek kullanım durumları olmadan ortaya çıktı ve tıpkı DOGE gibi, eğlenceli, ilginç bir kripto olması gerekiyordu. İlk bakışta bu, meme coin’in kaybolacağı anlamına gelse de, DOGE 9 yıl boyunca ilk 30 kripto arasında hayatta kalmayı başardı ve geçen yıl, herkesi şaşırtacak şekilde ilk 5 listesine bile tırmandı. Daha sonra, Shiba Inu, DOGE biraz düştükten sonra ondan daha iyi performans göstermeyi ve üstüne tırmanmayı başardı. Başka bir deyişle, meme coin’ler olağan kurallara göre oynamazlar, çünkü tüm doğaları ve amaçları tamamen farklıdır, bu da gerçek kullanım durumlarının olmamasına rağmen onları bu kadar popüler yapan şeydir.

Axie Infinity (AXS) ve Arweave (AR)

Analistin listesindeki üçüncü metaverse coin ise Axie Infinity. Bu bir metaverse projesi ve şu anda piyasadaki en büyük blockchain tabanlı oyun. Axie Infinity, oyuncuların Axies adlı NFT tabanlı yaratıkları satın alabilecekleri ve başkalarıyla savaşmak için kullanabilecekleri metaverse bir dünya sunuyor. Oyuncular, oyna-kazan yolu ile, projenin yerel token’i olan AXS ödülleri alırlar. Axies, üçüncü taraf NFT pazaryerlerinde satın alınabilir veya satılabilir ve oyuncular ayrıca 500’den fazla farklı vücut parçası ile bunları yükseltebilir. Buna ek olarak, onları satılabilen veya yükseltilebilen ve savaş için kullanılabilen yeni NFT’ler üretmek için de üretebilirler. Analiste göre, blockchain oyunlarının patlaması ile bu, yatırımlarından nispeten kısa vadede kar etmek isteyenler için en büyük potansiyele sahip projelerden biridir.

Dördüncü sıradaki meraverse coin Arweave. Arweave, verilerin süresiz olarak saklanabileceği bir platform sunmak isteyen merkeziyetsiz bir depolama ağıdır. Kendisini asla unutmayan kolektif bir sabit disk olarak tanımlıyor ve çok sayıda topluluk odaklı uygulama ve platforma sahip kalıcı, merkeziyetsiz bir web olan permaweb’i barındırıyor. Arweave, Web3 gelişimi zirveye ulaştığında çok fazla kullanım görecek projelerden biridir ve merkeziyetsiz internet, kripto endüstrisinin mevcut hedefi olan bir norm haline gelir.

STEPN (GMT) Illuvium (ILV)

Beşinci sırada ise STEPN adında ilginç bir proje var. STEPN kendisini GameFi öğeleri içeren bir Web3 Yaşam Tarzı Uygulaması olarak tanımlıyor. Temel olarak,oyna-kazan adı verilen yepyeni bir kategori oluşturmak için bir fitness uygulamasıyla birlikte bir kazanmak için hareket et modeli kullanıyor. Aslında yaptığı şey, spor ayakkabı NFT’leri sunmasıdır ve onları satın alarak ve daha sonra sadece dolaşarak, oyuncular adım sayılarını artırabilir ve bunun için para kazanabilirler. Kullanıcıları bunun için parasal ödüller vererek daha fazla yürümeye teşvik eder, bu da daha sağlıklı bir yaşam tarzına ve cüzdanınızda daha büyük miktarda paraya yol açabilir.

Sırada, kendisini Ethereum ağındaki ilk AAA olarak tanımlayan Illuvium adlı başka bir metaverse coin projesi var. Illuvium, açık dünya keşfi, PVP, oyna-kazan ve daha fazlasını içeren pek çok şeyi birleştiren bir oyundur. Illuvials adı verilen yaratıklarla dolu geniş bir dünya sunan Pokemon benzeri bir oyundur. Oyuncular bu yaratıkları savaşta yenerek yakalayabilirler ve onları sağlığına kavuşturduktan sonra başkalarıyla savaşmak için kullanabilirler. Sadece saatlerce süren eğlence değil, aynı zamanda kazanma, arkadaş edinme ve büyük ve büyüyen bir topluluğun parçası olma potansiyeli sunan ilginç bir oyundur.

Band Protocol (BAND) ve Audius (AUDIO)

Listemizdeki yedinci proje, Cosmos üzerine kurulu merkeziyetsiz bir oracle ağı olan Band Protocol. Chainlink, oracles’ı tanıtan proje olsa da, Ethereum ağıyla olan bağlantıları, sektöre hakim olma yeteneğini sınırlandırıyor. Band Protocol ise Cosmos’un yüksek ölçeklenebilirliği sayesinde bunu yapabilir. Tabii ki, bu, Blockchain endüstrisinin her iki protokolün de adil kullanım paylarını görmesi için kesinlikle yeterince büyük olduğu için, Band’ın Chainlink’i ortadan kaldıracağı anlamına gelmez. Band Protocol’ün değeri, zincir dışı verileri blockchain’ine getirme ve bunu yaparken akıllı sözleşmelere teslim etme ve onları daha kullanışlı ve verimli hale getirme yeteneğinde yatmaktadır. Bu arada topladığı veriler çok sayıda kaynaktan gelir ve teslim sürecinde blockchain’e yalnızca doğru bilgilerin ulaşmasını sağlamak için karşılaştırılır.

Sırada müzik endüstrisinde devrim yaratmak isteyen bir proje olan Audius var. Projeye göre, mevcut müzik endüstrisi, müzik haklarına kimin sahip olması gerektiği konusundaki netlik eksikliğinin yanı sıra sanatçılar ile toplulukları arasında duran aracıların çok fazla para talep etmesi de dahil olmak üzere bir dizi sorundan muzdarip. Sonuç olarak, müzik pahalıdır, sanatçılar kazanabilecekleri kadar kazanamazlar ve bu şirketler en az işi yaparken en çok parayı alırlar. Audius, yaratıcıların müziklerini özgürce paylaşabilecekleri ve hayranlarının ücretsiz olarak erişebilecekleri bir platform sunarken, proje sanatçıları ödüllendiriyor.

Listenin sonundaki iki metaverse coin :
ApeCoin (APE) ve Cardano (ADA)

Sırada ApeCoin var. Bu, Ethereum ağında çalışan ve APE ekosistemi için bir yardımcı program ve yönetim token’İ olarak hareket eden, çok genç bir kripto para birimidir. Bu nedenle, Web3’ün ön saflarında yer alan APE, topluluğu oluşturmayı teşvik ediyor. Elbette, bir yönetişim tokeni olarak, kullanıcıların çeşitli tekliflere oy vermesine veya ağın nasıl geliştirileceğine dair teklifler sunmasına da olanak tanır. ApeCoin ayrıca kullanıcılara özel hizmetler, oyunlar ve benzerleri de dahil olmak üzere Ethereum’un aksi takdirde kullanılamayacak belirli bölümlerine erişim sağlar. Proje şu ana kadar çok başarılı oldu ve başarılarını devam ettireceğe benziyor.

Listede son sırada Cardano var. Cardano yeni bir kripto para olmasa da 2021’in sonlarında platformuna akıllı sözleşmeler getiren beş geliştirme döneminin ikincisini tamamladı. Bunu yaparken, Cardano pratik olarak yeniden doğdu. En popüler blockchain ürünlerini yaratma yeteneği sayesinde sayısız yeni kullanım durumu alan kripto para biriminin, piyasa toparlandığında fiyatının fırlaması bekleniyor. Cardano’nun yol haritasını tamamlamadan önce geçmesi gereken 3 dönem daha olduğu gerçeği göz önüne alındığında, ADA aynı zamanda büyük bir uzun vadeli yatırımdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir