Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.653
% 1.78
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.653
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Analistler Onayladı: Bu Altcoin Patlamaya Hazır!

Analistlere göre, popüler altcoin Avalanche‘ın AVAX tokeni, bir kırılmaya neden olabilecek kritik bir direnç alanını test etmeye gidiyor.

  • Avalanche’ın AVAX’ı kısa süre önce %10’dan fazla arttı.
  • Altcoin bir trendin tersine döndüğünü işaret etmek için henüz kritik direnci kesmedi.
  • Analistlere göre 86 doları aşmak, AVAX’ı 128 dolara itebilir.

Avalanche’ın AVAX tokeni yükseliş ivmesi kazanıyor gibi görünüyor. Yine de fiyatının yükselmesine izin verecek önemli bir arz engelini henüz aşamadı. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Popüler altcoin AVAX, bir patlama yapabilir!

Geçen hafta %22’lik bir düzeltmeye katlandıktan sonra Avalanche yaşam belirtileri gösteriyor. Kripto para piyasası Çarşamba günü yeşil tahtada ticarete başladı. Bitcoin piyasa değerinde 4.000’den fazla puan kazanırken Solana ve Avalanche gibi Katman 1 tokenleri %10’dan fazla arttı. Çoğu kripto para, elde edilen önemli kazanımlara rağmen hala önemli direnç seviyelerinin altında işlem görüyor.

AVAX şu anda yılın başından beri oluşan simetrik bir üçgen içinde sıkışmış durumda. En yüksek salınımlarla birlikte azalan bir trend çizgisi gelişirken, en düşük salınımlarla birlikte yükselen bir trend çizgisi oluştu. Bu devam modeli, AVAX’a yönelik talebin onu 86 dolarlık direnç seviyesinin üzerine itmesinin fiyatını 128 dolara gönderebileceğini gösteriyor. İyimser hedef, bir üçgenin en yüksek iki noktası arasındaki mesafenin ölçülmesi ve bunun kırılma noktasına eklenmesiyle belirlenir.

Bu gelişmeler, kripto para piyasasını ciddi şekilde etkileyebilir

Olasılıklar şu anda boğaları destekliyor gibi görünse de devam eden Rusya-Ukrayna çatışmasını çevreleyen belirsizlik -ve ufukta olası bir küresel durgunluk– kripto para piyasasını ciddi şekilde etkileyebilir. 72 dolarlık destek seviyesi, AVAX için önemli bir noktadır. Bu hayati talep bölgesi etrafındaki herhangi bir zayıflık belirtisi analistlere göre, yatırımcıları önemli kayıplardan kaçınmak için long pozisyonlarından çıkmaya teşvik edebilir. Aşağı yönlü baskıdaki artış analistlere göre, daha sonra AVAX’ı 67 dolara doğru itebilir ve potansiyel olarak iyimser görünümü geçersiz kılabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir