Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.807
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.807
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Analistler: FED Kararıyla Bitcoin Bu Seviyelere Düşebilir!

Analistler, kötüleşen duyarlılığın ve FED’in, Bitcoin (BTC) fiyatının 28 bin doları yeniden test etmesine yol açabileceğini öne sürerken, kripto para piyasası zayıflığı Mayıs ayında da devam ediyor.

Bitcoin destekçisi şirketlerin hisseleri alarm veriyor

Mayıs ayının başlangıcında, kripto ve hisse senedi piyasalarındaki zayıflığın devam ettiğini görüldü. Piyasalara bakıldığında, düşüş eğilimini kısa vadede tersine çevirebilecek herhangi bir işaret bulunmuyor. Hisse senedi piyasaları da düşüş eğiliminde ve araştırmacı Clara Medalie’ye göre, Bitcoin (BTC)’e yatırımı yapan şirketlerin hisse senetlerinin fiyatı da dikkate değer bir darbe aldı. Clara Medalie şu açıklamayı yaptı:

Block, Tesla, Microstrategy ve Coinbase yüzde 20 ile yüzde 50 arasında düştü.

Veriler incelendiğinde, Bitcoin (BTC) boğalarının 39 bin doların üzerine çıkma girişiminin ayılar tarafından kolayca savunulduğu ve bunun 38.200 dolar seviyesine geri çekilmesiyle sonuçlandığı görünüyor. Analistler, BTC’nin mevcut fiyat hareketi hakkında ve daha fazla düşüş olması durumunda hangi seviyelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda görüşlerini açıkladı.Coinmuhendisi.com analist görüşlerini ve detayları aktarıyoruz.

Mevcut fiyat hareketi Temmuz 2021’deki fiyat hareketleri benziyor: Tuzak kurulumu!

Bağımsız piyasa analisti Rekt Capital’e göre, 200 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA) üzerinde bir kapanış izlemek, Bitcoin’in mevcut zayıflığını değerlendirmenin kolay bir yoludur. Analist, metriği “Bitcoin’e karşı uzun vadeli yatırımcı duyarlılığının bir göstergesi” olarak nitelendirdi ve şunları söyledi:

2021’in ortasından bu yana, BTC siyah 200 günlük EMA’nın üzerinde çok uzun süre tutunamadı. BTC, EMA’nın üzerine her çıktığında, destek ve geri çekilme oranı arttıkça hızla kaybedecek ve daha düşük seviyeye geri dönecektir.

Bir diğer analist ‘Cantering Clark’ ise, BTC fiyatı için bir sonraki adımda neler olabileceğine dair öngörülerini paylaştı ve mevcut fiyat hareketi ile BTC’nin Temmuz 2021’deki fiyat hareketi arasındaki benzerlikleri vurguladı. Analist görüşlerini açıklarken şunları belirtti:

Benzer güçlü satış modellerinin ardından, Temmuz 2021’de gördüğümüz gibi, yukarı doğru ortaya çıkma girişimlerinin ardından, yine daha uzun vadeli bir yatay aralığın formları ve düşükleri tercih edilmeye başladı. Olası tuzak kurulumu.

Bitcoin birikimi devam ediyor

Kıdemli piyasa analisti Peter Brandt da görüşlerini paylaştı ve mevcut “ayı kanalı” devam ederse Bitcoin fiyatının yeni düşük seviyelere düşebileceğini belirtti. Brandt ayrıca şunları ekledi:

Bir ayı kanalının tamamlanması tipik olarak kanalın genişliğine eşit bir düşüşle veya bu durumda 32 bin dolarlık zorlu bir testle sonuçlanır. Tahminim 28 bin dolar.

Mevcut düşüş eğilimine rağmen, Glassnode’dan gelen veriler, BTC birikiminin artmaya devam ettiğini gösteriyor, Analistler son olarak şunları söyledi:

Uzun vadeli net pozisyon değişikliği artarken, panikleyen kısa vadeli sahipler, kayıplar yaşadılar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir