Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.096
% 3.44
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.096
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Analistler: Elon Musk’un Sahiplediği Bu Meme Coin Yükselebilir!

Tesla CEO’su ve Dogecoin taraftarı Elon Musk, Dogecoin kurucu ortağının tweetine bir yorum yaptı. Elon Musk, DOGE’nin bir para birimi olarak potansiyeli olduğuna inanıyor ve yatırımcılar arasında yükseliş hissini körüklüyor. Dogecoin fiyatı toparlanma yolunda ve meme coin bir gecede yaklaşık %4 kazanç sağladı. Analistler, ayıların tükendiğine ve DOGE’nin düşüşünden kurtulabileceğine inanıyor.

Elon Musk’ın Dogecoin’e karşı hislerinde bir değişiklik yok!

Tesla CEO’su Elon Musk kısa süre önce piyasa genelinde yaşanan kan gölüne rağmen meme coin projesi Dogecoin hakkında bir yükseliş açıklaması yaptı. Elon Musk, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus’un tweet’ine yanıt olarak DOGE’nin bir para birimi olma potansiyeline sahip olduğunu ifade etti.

Elon Musk, meme coin projesini seviyor ve bu konuda yükselişini sürdürüyor. Tesla’nın milyarder CEO’su DOGE’deki potansiyeli belirledi ve meme coin’in bir para biriminin özelliklerine sahip olduğuna inanıyor. Tweet, DOGE topluluğundan olumlu bir yanıt aldı ve Dogecoin savunucuları meme coin konusunda yükselişte.

Coinmuhendisi.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere, kripto piyasası kan banyosundan çıkmaya çalışıyor. Son kripto depremi Shiba-Inu temalı kripto para birimleri DOGE ve SHIB dahil olmak üzere çoğu kripto para birimi fiyatı üzerinde ciddi sarsıntı yarattı. Dogecoin düzeltmeden kurtulmak için mücadele etti. Ancak analistler, Dogecoin’de düşüş eğilimi belirtileri tespit ettiler.

“Ayılar tükendi, meme coin yakında iyileşmeye başlayacak”

Öte yandan kripto analisti Ekta Mourya’ya göre ise Dogecoin fiyatı muhtemelen son kayıpları silebilir ve tam bir toparlanma sağlayabilir. Analist, DOGE’nin bir gecede yaklaşık %4 kazanç elde ettiğini ve meme coin’in geri dönüş yolunda olduğunu düşünüyor.

Toplulukta yükseliş hissi uyandıran bir diğer önemli faktör, borsalarda balinalar ve yatırımcılar tarafından tutulan yüksek hacimli DOGE. Robinhood, yatırımcıları adına meme coin’in dolaşımdaki arzının %30,97’sine sahip bulunuyor.

Analistler, Dogecoin’in düşüş trendinin zirveye ulaştığına ve ayıların tükendiğine inanıyor. Analistler, DOGE’nin iyileşme şansı bulduğuna inanıyor; ancak varlık, desteği yeniden test ederek 0,078 dolardan 0,087 dolara kadar çıkabilir. Öte yandan kan banyosu devam ederse, DOGE’nin iyileşmeye başlamak yerine düşebileceğini de hatırlatıyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir